Mi az az ok, amiért igazolást lehet kérni a covid oltás
alól?
Figyelt kérdés
Amit be tudok mutatni felmentes a munkáltatónak. Van ez valahol esetleg részletezve hogy milyen okból kifolyólag lehet kérni igazolást? En nem találtam semmit :(
2021. nov. 9. 19:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem max akkor, ha valamelyik összetevőjére allergiás vagy, esetleg olyan egészségügyi problémád van, ami ezt nem teszi lehetővé, hogy megkapd.
Más esetet eddig nem hallottam.
2021. nov. 9. 19:54
2/8 anonim válasza:
Igazolást csak szakorvos adhat. Általában az egyetlen indok az anafilaxiás reakció az oltás egyik hatóanyagára vagy segédanyagára. (Egyéb esetekben pl. kemoterápia vagy immunhiányos betegeknél a szakorvost kell megkérdezni, mivel ezek egyéni mérlegelést igényelnek.) De neked gyanítom nincs ilyen egészségügyi problémád, csak nem akarod beoltatni magad.
2021. nov. 9. 20:06
3/8 anonim válasza:
Ha lázas vagy,illetve covidos vagy,valamint,amiket fentebb írtak.
2021. nov. 9. 20:08
4/8 anonim válasza:
Kaphatsz ideiglenes kártyát, kb 3-4 hónapig érvényes, abban az esetben, ha igazoltan átestél az elmúlt x időszakban (nem tudom már pontosan mennyi), vagy ha csináltatsz egy antitest tesztet és pozitív (tehát van védettséged mert átestél rajta) akkor is igényelhetsz védettségi igazolványt, de mint mondtam, kb 3-4 hónapig érvényes kártyát kapsz.
2021. nov. 9. 20:10
5/8 anonim válasza:
felmondasz vagy oltatsz. nem a kiskaput keresed..
2021. nov. 9. 21:21
6/8 anonim válasza:
Itt találhatod a kizáró okokat, de valószínűleg egy szakorvossal is igazoltatni kell, ami nem lehetetlen, vannak ui. olyan orvosok akik nem agymosott vakcina fasiszták, hanem normális gondolkodásúak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!