Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fájt nektek a koronavírus teszt?

Fájt nektek a koronavírus teszt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 11:49
A kérdező szavazást indított:
Nem éreztem semmit.
Kicsit kellemetlen volt.
Kellemetlen volt.
Nagyon kellemetlen volt.
Kicsit fájt.
Fájt.
Nagyon fájt.
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Én pont beteg voltam ugye amikor csinálták, így aztán jól sírva is fakadtam, nyilván lázasan stb még kellemetlenebbül érintett, ki szereti ha feldugnak az agyáig egy pálcát, pláne betegen.
2021. nov. 9. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fájt, mert garatból vettek mintát, nem az orromban nyúlkáltak
2021. nov. 9. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Melyik? Kb.100x teszteltek. Az első orros nagyon durva volt, a többi kibírható. A torkossal nem volt baj. Mondjuk egyiknél se voltam beteg. Úgy biztos durvább.
2021. nov. 9. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer vettek orrból mintát és nem fájt csak olyan csiklandós érzés volt.Garatból semmit nem lehet érezni minta vétel közben
2021. nov. 9. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Meg volt nekem is nem fájt.

2021. nov. 9. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Orromból vették, még akkor is fáj az orrgaratom, amikor a covid elmúlt. Jól megkotorta a kis gyökér.
2021. nov. 9. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:

2x teszteltek, a legelső az még 2020 tavaszán volt, csak garatból volt, hát az valami borzalmas volt számomra, azt hittem odahányok:D még jó hogy nem ettem előtte.

Másodjára orrból vettek mintát, nem volt jó, de tűrhetőbb volt.

2021. nov. 9. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Én semmit nem éreztem sem orrból, sem garatból teszteléskor. Akinek ennyi is fáj, az nyápic.
2021. nov. 13. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!