Mennyi az esélye annak, hogy ő még hazajön a kórházból?
Egy nagyon idős (87 éves) családtagot vitt el a mentő múlt héten mert rosszul volt és a kórházba befektették hörgő gyulladással.
Ma beszéltem az orvossal és azt mondta, hogy rosszabbodott az állapota, de nem tudja elképzelni sem, hogy mi történt mert az egész osztálynak egyszerre kezdett súlyosbodni az állapota. Bejutott valami fertőzés, erre gyanakszik.
Ki is van állítólag kötözve egyébként, tehát szinte alig mozog.
Na meg azt is tudni kell róla, hogy nagyon demens, kb egy 3 éves gyermek értelmi szintjén van.
Szerintetek ebből lesz még hazajövetel neki vagy ne is számítsunk rá?
Ez fantasztikus hír :))
Jó egészséget neki még nagyon sokáig!
#5 Persze, kétszer be van.
#6 Hazaengedték ma, de nem az állapota miatt, hanem mert covid osztályt csinálnak és mindenkit hazadobtak akit csak tudtak.
Sajnos már nem ismeri meg azokat a családtagjait sem akiket mielőtt bement, megismert. Illetve le van fogyva is nagyon.
Hát majd kiderül mi lesz.
Igen,ezt hogy kidobják a betegeket már én is hallottam.A szomszédom fél halott állapotban lévő apjával is ezt megtették és csak a szerencsén múlt hogy még él szegény bácsi.Igen,a szent covid osztály mindennél fontosabb mert más betegség nem is létezik már manapság.Amúgy meg örülj neki hogy nincs már benn mert összeszedett volna valami fertőzést és nem jött volna ki
Így meg van esélye hogy rendbe jöjjön attól hogy demens.Majd szépen hízik mert csak jobb az otthoni koszt mint a kórházi és hát a nővérek nem állnának neki etetni hanem fél óra és vinnék is el az ételt ha evett ha nem.Jobban járt így egy szónak is 100 a vége
Jobbulást neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!