Megint Covid: Mi a véleményetek a 4.hullámról ?
Anno minden be volt zárva, komoly előírások voltak maszkviselésre, távolságtartásra, csoportosulásra.
Most semmi, szabadon bulizott-utazott-csoportosult mindenki.
Szerinted?
✎ 6 millió beoltott mellett még rosszabbak az eredmények, mint 1 éve.
Tudom, hogy a folyamatosan hangoztatott álláspont az oltás megvéd, tessék oltakozni, de elég gyorsan csökken az oltás adta védettség: [link] (és ebben nem szerepel pl. a Sinopharm, amiből rengeteg magyar kapott, és számos teszt mutatott semmi, vagy kevés ellenanyagot.)
És ha hatékony az oltás, a legjobb reklám az oltási kedvhez az lenne, ha megadnák, hogy az újonnan felfedezett fertőzöttek, a megbetegedettek, a kórházba kerültek, a lélegeztetőgépre kerültek és az elhunytak közt milyen arányban vannak oltottak, hány és milyen oltással? Legalább a kórházba-, illetve lélegeztetőgépre kerülteknél és elhunytaknál adnák meg. De nem közölnek ilyen adatot, sőt, még országgyűlési képviselő, vagy civil szervezet adatigénylésére sem adják meg. Akkor ütős érv lehet a védettséghez az oltás?
6 millió beoltott kevés. Ráadásul legalább a Sinopharmnak megkérdőjelezhető a hatékonysága (pl nekem is alig volt antitestem és ezzel nem vagyok egyedül).
A mutáció némileg csökkentette is a hatékonyságát.
Idén békemenet volt jó nagy tömeggel, vadászkiállítás volt tömeggel, focimeccsek tömeggel. Maszk a zárt tereken csak holnaptól kell, tömegközlekedésen se túl rég kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!