Csak környezetemben történik ez? Mióta pörögnek az
oltások az elmúlt alig 1 évben, 7 ismerősöm hunyt el
váratlanul oltásokat követő időkben.
Figyelt kérdés
Még soha életemben nem emlékszem közel 40 évem alatt ilyenre, hogy korombeli, de 40-50-60 körüli emberek, volt munkatársak, közeli ismerősök ilyen hirtelen elmennek. Tüdőembólia, agystroke, szívroham és mind elég fiatal, nem betegeskedő emberek. Jobbára pfizert, szputnyikot kaptak, az utóbbi ismerősöm pár napja halt meg szintén hirtelen. Sokan mondják, hogy nincs valszeg összefüggés az oltások és a hirtelen halálozások között, de azért ez semmiképp sem megszokott számomra, hogy egy évben már a sokadik temetésen veszek részt.
Az értelem kiütközött, nincs is mit hozzáfűzni ehhez, magadat járattal le ezzel :) Puffogj csak tovább ha már érveid nincsenek, valakit biztos érdekel.
Jah és nem csodálom, hogy ilyen végzettséggel kisebbségi komplexusod van, a földrajz szak a TTIk bölcsész szakja, ezt mindenki tudja, aki oda jár, gondolom munka után is csak úgy kapkopsz, annyira jó kis szak volt, az életre tanított és még biológiából is perfekt lették. Ja bocs, nem idw
2021. nov. 6. 20:37
32/69 A kérdező kommentje:
31
Te egy nulla vagy, igazi senki. Vonulj el a diplomáddal és töröld ki a valagadat, mert semmit sem érsz vele emberileg egy szarkupacnak minősíted magad és ez sikeres volt!
2021. nov. 6. 20:41
33/69 anonim válasza:
Attól, hogy káromkodsz, nem lesz igazad :) Tanulj már meg felnőttek módjára vitatkozni
2021. nov. 6. 20:43
34/69 A kérdező kommentje:
Nincs min vitázni, én ezt tapasztaltam 7 halott eddig ismerősök között és 2 a távoli rokonság ismeretségéből. Az, hogy ebből mennyi tényleg oltás miatti nehéz lenne eldönteni, kb. annyi, minthogy a covid vagy az alapbetegsége vitte el az illetőt. A covid mellékszereplő volt, ahogyan lehet a vakcina is bizonyos esetben, de tudjuk, hogy mindkettő lehet közvetlen ok is. Kár ezen vitázni én úgy gondolom, örülj ha körülötted még nem hullanak az emberek, maradjon is így... Az, hogy kiknek volt igaza, oltásszkeptikusoknak vagy oltáshívőknek, az idő megadja rá a választ :)
2021. nov. 6. 20:49
35/69 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam azt, amit a kérdező, talán ezért lett lepontozva a válaszom, mert mást tapasztaltam?
2021. nov. 6. 21:06
36/69 anonim válasza:
Az idő már rég megadta erre a választ, nem ez az első járvány a világban és nem is az utolsó. Pont azért mondjuk mi, szakemberek azoknak, akik semmit nem tudnak biológiából, így ezekről a járványokról sem hallottak, hogy oltsák be magukat, mert egyéb esetben évtizedekig fog ez a hullámzás tartani, ami persze szintúgy nem tetszik nekik.
2021. nov. 6. 21:07
37/69 A kérdező kommentje:
36
Engem nem zavar a hullámzás ahogy Rusvai mondta a tévében, eresszék már rá a lakosságra végre ezt a szart és éljünk végre a régi életünket.
2021. nov. 6. 21:10
38/69 anonim válasza:
36. Az idő milyen választ adott? Arra gondolsz hogy sz@rt sem érnek az oltások? Azért nagyon kíváncsi lennék a végzettségedre, de nagy eséllyel nem sok közöd van a mikrobiológiához és a nanotechnológiához sőt abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán van valamilyen virológiai ismereted. Ja, ne és vegyük már egy kalap alá az összes vírust, járványt és az össze oltást.
2021. nov. 6. 21:37
39/69 anonim válasza:
#38. Itt a gyakorin mindenki szakember :-) Ha tudásra vágysz csak kérdezd a gyakoris "szakembereket" xD
2021. nov. 6. 21:40
40/69 A kérdező kommentje:
38 klimatológiával foglalkozom az a végzettségem ELTE TTK szak. Azért mert nem vagyok virológus mint manapság mindenki, a szakmám még komoly tanulást igényelt és jelesre diplomáztam. Nem is akarok vírusokkal foglalkozni, az én szakmám az sokkal izgalmasabb, ellenben szeretnék szabadon élni újra és normális életet mint korábban, nem lekorlátozva élni egy hamis járvány miatt, mert ha valódi lenne, akkor nem lenne ennyi szkeptikus ember, illetve aki nem is beteg csak + teszt miatt pislog otthon. Komoly veszélyes járvány esetén hidd el mindenki bezárkózna mondani sem kéne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!