Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kicsit vissza az időben....

Kicsit vissza az időben. Van-e párhuzam a h1n1 és a kovid között?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 2. 21:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es neked még a WHO hivatos álláspontja a H1N1-ről is konteo 😂😂😂
2021. nov. 7. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Egy érdekes poszt (és kommentek):

[link]

A lényeg: 6 évtizede ijesztgetnek minket globális katasztrófákkal, járványokkal.

A H1N1 is egy volt ezek közül.

[link]

2021. nov. 7. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek ilyenek😂. Ha azt mondja, hogy hát igen, lehetséges, hogy itt valami párhuzam van, azzal a saját ostobaságát ismerné el. Azt bírom, amikor forrást követelnek, mert eddig biciklibelsőben élt és ő még erről nem hallot, most pedig mi prezentáljuk neki az összes peranyagot, hírt meg mindent😂.

Ha megteszed neki akkor is konteó, slussz-passz😂😂😂.

Ez már egy lezárt ügy, ítéletek születtek az ügyben, az érintettek beismerték már hogy kacsa volt.

Kérdező, óvodás értelmi szinten levőkkel nem egyszerű, max a homokozóban😄

2021. nov. 7. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Szeretném kérni a WHO hivatalos álláspontját a H1N1-ről.

Megsúgom, ennek a vírusnak az idején voltam elég fiatal ahhoz, hogy ne azzal foglalkozzak, hanem a homokozóval, szóval igen, ha már állítasz valamit, avass be kérlek, hol van az a hivatalos álláspont. Ha mondani akarsz valamit, és meg akarod győzni a vitapartneredet, bizonyítanod kell az álláspontodat, ez ilyen egyszerű.

2021. nov. 7. 18:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam neked, fiatal barátom, hirtelen.

[link]

2010-es cikk. Én el se olvastam ezt. Mivel közel 50 éves vagyok, pontosan emlékszem mindenre😄

Hát ilyen ez a világ apukám. De próbálkozzál még😂😂😂😂😂

2021. nov. 7. 18:30
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös hagyd rá. Az a fajta ember, aki a feketére is azt mondja fehér. Túl fájdalmas neki az igazság.
2021. nov. 7. 19:41
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös szintén: most volt a Heti Naplóban egy beégés. Sváby romániai adatokkal riogatott, hogy 400 nem tudom mennyi oltatlan halt meg ott koronában, és 12 vagy mennyi egyszer oltottak, ennél alacsonyabb számban a kétszer oltottak. Felhívott egy romániait, és kérdezte hogy alá tudja-e támasztani ezeket az adatokat? Az illető mondta hogy nem! Ugyanis Romániában nincs rendes orvosi ellátás (csak kovid van...) és akik pl szívrohamban haltak meg, azokat is koronásnak írták be. Oltattlan koronásnak. Erről is ennyit. Uaz mint a H1N1-nél volt. Majd hamarosan jön a vakcina botrány is, mint anno.
2021. nov. 7. 19:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Na ezt nem láttam, mondjuk elvből nem is nézek tv-t😂
2021. nov. 7. 20:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Sváby arcáról le is fagyott a mosoly, hogy mi az hogy nincs alátámasztva?
2021. nov. 7. 20:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm a cikket, úgy látom mégiscsak magamnak kell az eredeti WHO közleményt megkeresni. Apukámozzál csak nyugodtan, meg szólj le a korom miatt, de ne lepődj meg, ha majd a hozzáállásod miatt a fiatalok nem fogják megadni neked a tiszteletet.

Mellesleg a honlap a böngészőm szerint nem biztonságos. 🤷🏼‍♀️

2021. nov. 8. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!