Kicsit vissza az időben. Van-e párhuzam a h1n1 és a kovid között?
Kérdező, ezek ilyenek😂. Ha azt mondja, hogy hát igen, lehetséges, hogy itt valami párhuzam van, azzal a saját ostobaságát ismerné el. Azt bírom, amikor forrást követelnek, mert eddig biciklibelsőben élt és ő még erről nem hallot, most pedig mi prezentáljuk neki az összes peranyagot, hírt meg mindent😂.
Ha megteszed neki akkor is konteó, slussz-passz😂😂😂.
Ez már egy lezárt ügy, ítéletek születtek az ügyben, az érintettek beismerték már hogy kacsa volt.
Kérdező, óvodás értelmi szinten levőkkel nem egyszerű, max a homokozóban😄
Szeretném kérni a WHO hivatalos álláspontját a H1N1-ről.
Megsúgom, ennek a vírusnak az idején voltam elég fiatal ahhoz, hogy ne azzal foglalkozzak, hanem a homokozóval, szóval igen, ha már állítasz valamit, avass be kérlek, hol van az a hivatalos álláspont. Ha mondani akarsz valamit, és meg akarod győzni a vitapartneredet, bizonyítanod kell az álláspontodat, ez ilyen egyszerű.
Ezt találtam neked, fiatal barátom, hirtelen.
2010-es cikk. Én el se olvastam ezt. Mivel közel 50 éves vagyok, pontosan emlékszem mindenre😄
Hát ilyen ez a világ apukám. De próbálkozzál még😂😂😂😂😂
Köszönöm a cikket, úgy látom mégiscsak magamnak kell az eredeti WHO közleményt megkeresni. Apukámozzál csak nyugodtan, meg szólj le a korom miatt, de ne lepődj meg, ha majd a hozzáállásod miatt a fiatalok nem fogják megadni neked a tiszteletet.
Mellesleg a honlap a böngészőm szerint nem biztonságos. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!