Aki volt Covidos mostanában: mik azok az egyértelmű tünetek, amiket nem lehet összetéveszteni mással?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 07:48
12/27 anonim válasza:
Az, hogy a covid egy kamu, rengeteg ismerősöm volt benne teszt szerint, de nem tudják mi az a covid, mert tünetük sem volt. Volt aki köhögött, taknyos volt, mint mikor elkapod a náthát. Nincs specifikus különbség a többi rahedli koronavírus között, amiket óvodás korodban rendszeresen haza vittél a szüleidnek és lehet az egész család vergődött emiatt. Annyi, hogy a covid sokak elmondása szerint, többeknél okoz tartós szaglásvesztést, a szaglóhámot vagy idegeket érinti jobban, de erre képes volt már sok koronavírus. A betegségtudat is a központi idegrendszerben jön létre ha vírus kerül beléd, de az emberi szervezet intelligens, mindenféle szar oltás nélkül elintézi ha nincs mellette súlyos betegség.
13/27 anonim válasza:
Nekem a NAGYON durva gyengeség volt az. Szaglásvesztés gyerekkoromban többször is volt, mikor nagyon elkapott az influenza.
14/27 anonim válasza:
13-as, ha világéletemben gyenge gyerek voltam, hogy veszem észre?
15/27 anonim válasza:
#6-os vagyok, azóta olvastam az alábbi cikket, ami alapján a kötőhártya-gyulladás, fekete-gomba fertőzés és hirtelen jelentkező hallás panaszok valamint emésztőrendszeri panaszok is jelezik. Az utóbbi sok mástól is lehet, de ha együtt jár több, akkor az gondolom erősen gyanús.
16/27 A kérdező kommentje:
Hát kötőhártya gyulladásom volt, lázam is, hőemelkedésem, orrfolyásom, köhögésem, kb. minden létező dolog (gyomorpanaszokat, szaglás, ízlés elvesztését és a fekete gomba fertőzést leszámítva) volt, ma fognak tesztelni. Amúgy már jobban vagyok, szinte meg is gyógyultam addigra, mire letesztelnek, de hétvégén még komolyan féltem, hogy bajom lehet.
2021. nov. 9. 11:25
17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 9. 11:25
19/27 A kérdező kommentje:
Majd elmondom, de lehet, hogy biztos eredmény majd csak pénteken érkezik.
2021. nov. 9. 11:32
20/27 A kérdező kommentje:
A gyorsteszt negatív, eddig jól állok.
2021. nov. 9. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!