Hány nap a lefolyása a Covidnak?
Terhesen kaptam el...
Nekem először csak mint egy megfazas, fújtam az orrom, köhögtem és lázas voltam.. Majd eltelt 4-5nap jött a szaglás és az ízlés elvesztése.
Teszteltek, akkor kiderult, hogy covid. Rá pár napra nagyon fájt a torkom, az elmúlt pár nap alatt, viszont a láz az 39et majdnem mindig ütötte Volna ha hagytam volna, persze..
Egész éjjel mellettem egy Lavor víz borogatni magam, babámnak baja ne legyen a lázamtól, mert én kórházba tuti nem megyek. (bárkit akit hallottam, hogy kórházba került terhesen vagy már nem él vagy él de nagyon korán császározták...)
Levegőt alig kaptam... Köhögés az brutal volt, már fájt a hasam tőle...gyenge és erőtlen voltam egészen 6héten keresztül mire el múlt minden....
A háziorvosom meg azt mondta, mikor kérdeztem tőle, hogy tudok e valamit szedni vagy bármi hogy igyak kamilla teát... És rám nyomta a telefont.
Amikor meggyógyultam csodálkozott, és megkérdezte hogy maga még él??
Igen köszönöm. És a baba is jól van.
Azota megszületett, egészséges, lassan 6 hónapos
Szivesen válaszolnék a kérdésedre, de nem tudok, mert oltatalanként makkegészséges vagyok. Hiába tombol a világjárvány immáron 3.hulláma,minket elkerül😂 suli, meló, edzés, különórák más suliban, bevásárlás stb ellenére. Úgyhogy nekünk 0 nap.
Egy tisztavérű oltatalan😂
2-es én is így vagyok egyelőre
Majd meglátjuk a kövi évadot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!