Valaki fölismeri a képen látható kiütést? Félnem kellene?
Halihó :))
Picit több mint egy hónapja egyik reggel észrevettem a combom külső felületén két a képhez hasonló foltot (egymáshoz közel) csak jóval halványabb állapotban. Eleinte azt hittem, hogy bőrszárazságról lehet szó, hiszen mindig is gondjaim voltak a lábszáramon lévő szőrtüszőkkel. Egy ideig kakaóvajjal kenegettem, majd megfeletkeztem róla,azonban mostanra sokkal erőteljesebb pirosas színük lett és sajnos nagyobb bőrfelületet is foglalnak el. Nem ég, nem viszket, talán egy nagyon picire ha provokálom. Könnyen kitapintható kis dudorok, plusz érdekesség, hogy a terjedő területen sokkal kisebb méretűek az előbb említett dudorok.
Megpróbáltam utánna nézni, de sajnos nem jutottam túl sokmindenre, picit be is ijedtem :// Bármi ötlet?
17/L
Ez a helyes hozzá állás! Az élet szép, nem szabad engedned, hogy ilyen apróság szorongást okozzon!
Ha lesz valami megnyugtató végeredmény, ha nem felejted el, akkor majd tedd fel ide is, mivel mi is minden apróságnak tudunk örülni, annak is ha meggyógyultál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!