Akik simán megfáztak, vagy influenzásak, miert ragaszkodnak ahhoz, hogy ők aztán delta viriánst kapták el?
Figyelt kérdés
Kezd irritálni, hogy pár megfázott ismerősöm kivételével az összes többi, hogy deltát kapták el. Se tesztelve nem voltak se semmi, de ők nem megfáztak, nem influenzásak hanem deltásak. Komolyan ennyire buták az emberek? Menő koronásnak lenni vagy mi? Megfázni már ciki? Vagy mi?2021. okt. 30. 09:48
11/13 anonim válasza:
Nem kívánok én semmi rosszat, csak egyszer nézzétek meg milyen egy covid osztály, kik fekszenek ott és milyen állapotba, majd meglátnád kinek van kimosva az agya
12/13 A kérdező kommentje:
Ez a kovid osztály baromira propaganda szöveg.
2021. nov. 1. 18:33
13/13 anonim válasza:
A nátha egy hét alatt elmúlik kb. Nekem azt állította a teszt, hogy pozitív vagyok és az egyik tünetem az állandó orrdugulás, ami ugye sima nátha esetén csak néhány napig tart, én meg lassan 1 hónapja küzdök ezzel az orrdugulós mizériával. Na ez a különbség. Simán lehet az is, hogy okozott vmi arcüreggyulladást vagy orrpolipot, de mivel az orvosok is be vannak fosatva, kutya nem vizsgált meg, hogy valójában mi is ez. És valójában az a legnagyobb baj, hogy megbízhatatlan tesztekre alapozva osztogatnak diagnózisokat, anélkül hogy látták volna testközelből a beteget. Miért kell védőfelszerelés nélkül halálra parázniuk magukat a háziorvosoknak, ha annyira hatékonyak ezek a "védő"oltások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!