A Budai Irgalmasrendi kórház oltópontján milyen covid elleni oltóanyagok érhetőek el?
Figyelt kérdés
Aki mostanában ott vette fel valamelyik oltását, annak milyen információi vannak? Én Modernát szeretnék kapni.2021. okt. 28. 23:25
1/8 anonim válasza:
Ha online foglalsz időpontot mutatja az eeszt.
2/8 A kérdező kommentje:
Online foglaltam harmadikra. Nem mutatta. Egyik ismerősömnek sem. Pontosan hol kellett volna néznem?
2021. okt. 29. 07:42
3/8 A kérdező kommentje:
Az oltóanyaghoz annyit ír: emlékeztető 3. oltás.
2021. okt. 29. 07:45
4/8 anonim válasza:
Én sem láttam az eeszt-n, milyen van. Az a helyszínen derül ki. Ha a helyszínen nincs olyan, amilyent szeretnél, nem veszed fel, foglalsz máshová időpontot. A Városmajori Szívklinika oltópontján egy hónappal ezelőtt volt minden, azt hiszem, csak szputnyik nem.
5/8 anonim válasza:
Azt hitten első oltás, harmadikat nem mutatja.
6/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy nekem hanyadik oltás nem befolyásolja, hogy az adott oltóponton van-e az adott oltóanyag vagy nincs. A kérdésem arra irányult, hogy aki mostanában kapott ott oltást az mit tapasztalt.
2021. okt. 29. 17:51
7/8 anonim válasza:
Ha valaki elsőre megy, akkor okosabbana dokinál és saját maga választhat.
Ha a harmadikra megy, akkor a doki, aki soha életében nem látta ezt a vadidegent, mond egyet, aztán a végén úgyis megegyeznek.
Orbanisztán.
8/8 anonim válasza:
Szia, megkérdezhetem, hogy voltál-e azóta, és milyen vakcinák voltak elérhetők?
Én holnap megyek, ha te még azután, akkor szívesen megírom, mik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!