Ha kijött rajtam valami légúti betegség tegnap este és ma, azt jelenleg valószínű, hogy a korona okozza?
Figyelt kérdés
Mert amúgy nem szoktam beteg lenni, ritkán jön így ki rajtam bármi is. Szeptember elején volt még egy hasonló, előtte nem is emlékszek már mikor2021. okt. 28. 16:35
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül, van most valami egyéb köhögős járvány is. Sok ismerősöm köhög furán az elmúlt hetekben, és negatív a covid tesztjük.
3/3 anonim válasza:
Az elmúlt 2 év korlátozásai és maszkozásainak a hatása, hogy felerősödtek a régi, enyhe betegségeket okozó vírusok is. Ez a böjtje a hülyeségnek, amit a politika csinált. Isszuk is majd a levét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!