Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy Bpen csak...

Miért van az, hogy Bpen csak 2 helyen lehet 3. oltást kérni?

Figyelt kérdés

Miért nem nyitnak meg sokkal több oltópontot?

Így jövő hét csütörtökre lenne leghamarabb időpont egy nyamvadt 2 perces oltásra..

2021. okt. 26. 23:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10: mármint a 2 oltópont 3-mal több, mint kellene? :D

Köszönöm, hogy megmutattad, milyen kretének az oltásellenesek, még háromig se tudnak számolni :D

2021. okt. 27. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Én egy hete foglaltam időpontot, és bár nem néztem akkor a kerületemen kívül másik helyet, meglepett, hogy két héttel későbbre találtam csak szabad dátumot...

Egyre több embernek aktuális a 3. oltás, és gondolom azonnal elfogynak a szabad helyek. Illetve kevesebb az oltást beadó orvos is, ahogy terhelődik a egészségügy, nem jut erre akkora kapacitás.

Minden ismerősöm, aki még 1 hónapja adatta be a harmadikat, azonnal talált időpontot másnapra is, gyakorlatilag bárhová.

Az a jövő hét csütörtöki időpont nem is olyan rossz jelen esetben, örülj neki. :D

2021. okt. 27. 17:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy erre megtaláltam az igazi választ.

Most olvastam, hogy a 3. oltást a háziorvos is beadhatja. Ha ez így van, az megmagyarázza a 2 oltópontot, hiszen így akkor azok kvázi csak extrák - háziorvos mindenhol van, minden kerületben.

2021. okt. 29. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszoló vagyok. Tuti nem, mert többekkel beszéltem, volt aki a hetedik kerületben, volt aki a kilencedikben kapta az oltást. Sőt hetedik kerületben 2 különböző oltópontot is mondtak. És ezeken kívül is biztos van még. Szerintem inkább az lehet, hogy ennyire elfogynak az időpontok, mondta más azóta, hogy lefoglalta magának, és mire belépett a férje adatival, hogy neki is foglaljon, (kb. 2 perccel később) már nem volt időpont.
2021. okt. 30. 08:24
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló vagyok, és egyetértek az előzővel. Apának a háziorvosa fogja beadni, de azért, mert krónikus beteg, akinek problémát jelentene eljutnia egy oltópontig. Szóval a háziorvos csak alaposan indokolt esetben (de akkor valóban!) olt.
2021. okt. 30. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!