Dika5 kérdése:
Quercetint szedtétek már?
Figyelt kérdés
Immunerősítő2021. okt. 25. 12:02
1/2 anonim válasza:
Elolvastam a leírását, nekem már az alapján hiteltelen. Azt írja, segít a rák gyógyításában. Illetve azt írja, erős antioxidáns. Namármost rákbetegeknek tilos antioxidánsokat szedni, kezelés alatt főleg!
Ha ilyen alap dologgal nincsennek tisztában, nincs rá okom, hogy bármi mást elhiggyek ezzel kapcsolatban.
Különben is, egészséges immunrendszert nem lehet semmivel erősíteni!
2/2 anonim válasza:
Én immunerősítésről nem is hallottam még, hisztaminszabályozásra viszont szedtem, de nem tudom, használt-e.
#1 Ezt a terméket szedtem és itt a gyártó behivatkozta a tudományos forrásokat a termékismertetőbe: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!