Mi bajom lehet? 16/F
Arra akartam utalni a válasszal, hogy ennyi információból távdiagnosztizálni nagyjából ennyire lehet.
A lényeg az utolsó mondat: ha még mindig szarul vagy, akkor maradj otthon. Ha nem lesz jobb holnapig, akkor orvos. (De szerintem semmi komoly dolog, ne parázz.)
"sok betegséget beképzelek magamnak"
Nem lehet, hogy pszichés a dolog? Nekem ugyanez volt tegnap előtt, egy ponton görcsölt a hasam, már bocsánat de fostam egyet, elmúlt, aztán hányinger. Viszont én emetofóbiás vagyok (nézz utána), ezért nálam ez úgy megy, hogy fosás -> azt hiszem, hogy elkaptam egy vírust -> bepánikolok -> hányingerem lesz a pániktól -> ördögi kör.
Nem lehet, hogy te is csak bepánikoltál, hogy komoly baj, vagy ilyesmi? Mert a magas pulzus is erre utal szerintem. Fosni meg 1000 dologtól lehet, nekem néha minden ok nélkül kell.
Hát hétvégén is kijött rajtam egy folt és beképzeltem magamnak egyből a legrosszabbat.
De most kéne indulni suliba és hát nagyon étvágyam sincs meg kicsit gyengének érzem magam
Hát nem rosszabodott csak másmilyen lett.
Olyan érzés mintha egész nap éhes lennék, puffadok, a hasam viszont nem megy, és pisilni is elmegyek sokszor egy nap pedig nem iszok sok vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!