Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Volt ilyen tüneted covidban?

Volt ilyen tüneted covidban?

Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva és a cigi szagát undorítónak, tompának, pacalpörkölt szagához hasonlónak érzem. Az ízeket érzem, meg pár szagot is, kezdek jobban is lenni, de a cigi még mindig undorító szagú. Lehet, hogy ez mégis covid volt? Amúgy be vagyok oltva és már eltelt annyi idő az oltás után, hogy elvileg védett legyek.

2021. okt. 19. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
38%

"Meg vagyok fázva és a cigi szagát undorítónak, tompának, pacalpörkölt szagához hasonlónak érzem ... Lehet, hogy ez mégis covid volt?"

Nem csak volt, még mindig az elég jó eséllyel. Felhívtad a háziorvosodat, hogy mit csinálj? Miért nem?

2021. okt. 19. 08:01
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

" a cigi még mindig undorító szagú. "

Talán ékes alkalom arra, hogy leszokj róla ha dohányzol.

Igen, nálam így kezdődött, aztán teljesen megszűnt a szagglásom, majd az ízérzékelésem.

2021. okt. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!