Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Máshol is ennyien betegek? Ti...

Máshol is ennyien betegek? Ti is azok vagytok?

Figyelt kérdés

A fél osztály beteg nálunk, hetek óta be se járnak. Tesztet persze nem csináltatnak, hogy ameddig lehet bejárhassunk.

Az osztály másik fele akik maradtunk szintén beteg de nem akarunk lemaradni szóval bejárunk. Van egy lány aki úgy be van rekedve hogy megszólalni nem tud, nekem is fáj a torkom, köhögök, a többieknek is ugyanezek a tüneteik. Valószínűleg kovid na mind1.

A ti környezetetekben is sok beteg van? Ti nem vagytok azok?

2021. okt. 18. 19:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%

"Lehet azért nem küldenek haza benneteket, mert be vagytok oltva? Akkor mi értelme lenne?"

Az, hogy nem adnák tovább. Attól, hogy be vannak oltva, még továbbadhatják.

Egyébként meg nem csak a covidosokat kéne hazaküldeni, hanem mindenkit, aki beteg, mert semmi értelme, hogy ott szenvedjen, ha úgyse tud normálisan odafigyelni, aztán majd a dolgozatokat is elrontja ilyen állapotban...

2021. okt. 18. 20:59
 12/39 anonim ***** válasza:
36%

Ha az egész osztály beteg most, akkor október végére eljön a kánaán, mert addigra mindenki letudja és onnantól már egészséges is marad, meg nem is lesz, aki lebetegedjen.

Amúgy minden nap jönnek az ilyen bujtogató kérdések, hátha O.Viktor is olvassa és megint elrendeli a digitális semmittevést. Majd meggyógyultok.

2021. okt. 18. 21:43
 13/39 anonim ***** válasza:

"október végére eljön a kánaán, mert addigra mindenki letudja és onnantól már egészséges is marad"

Ezt a varázsgömböd mondja?

Január-február magasságában szokott belendülni az influenzaszezon...

2021. okt. 18. 21:54
 14/39 anonim ***** válasza:
25%
Most nem az influenzáról van szó, hanem a közeljövőről. Nyilván nem lesz ezután 50 évig mindenki betegség nélkül.
2021. okt. 18. 21:56
 15/39 anonim ***** válasza:

Akkor mégis hogy érted azt, hogy

"onnantól már egészséges is marad"?

2021. okt. 18. 21:59
 16/39 anonim ***** válasza:
Hogy itt a 4.hullámot már szépen átvészelik. Tehát kb a téli szünetig értem.
2021. okt. 18. 22:01
 17/39 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok beteg, nem szoktam elkapni ilyen vírusokat akkor sem, ha sok beteg ember között vagyok. Még a koronavírust sem kaptam el, pedig unokatesómmal lakok egy lakásban albérletben és ő elkapta, voltam miatta karanténban, de én nem tudtam elkapni tőle.
2021. okt. 18. 22:06
 18/39 anonim ***** válasza:
35%
Komolyan megbolondult a világ. A tüsző mandulagyulladás nem a civil okozza. Sem a gége. Vagy a hangszálgyulladást. Sem a torokgyulladást. Itt mindenki karanténba tenne már mindenkit. Útja az oltott a nem oltottat. Az a mocsok hibás mindenért. Egyszerűen érthetetlen ez már nekem.
2021. okt. 18. 23:23
 19/39 anonim ***** válasza:
67%

17, ez ezért lehet:

Péter Bareith

A vírusprogram

1. A jelenlegi vírus nem rendelkezik valódi, fizikai komponenssel, pusztán egy megírt program, melyet kvantumtechnológián keresztül, a mezőelméleten alapulva sugároznak.

2. A mezőelmélet alapú technológiája miatt nem fizikai szinten terjed (nem ölelés, köhögés, fogdosás stb.), hanem frekvencián keresztül és energetikailag.

3. Önmagában a vírus valóban nem erős/halálos, azonban a mögötte lévő erő, mely entitásként használja azt, intenzív hatást tud kifejteni negatív tudatossága miatt, csatornaként használva a létrehozott programot.

4. A vírusprogram elsődleges célja a félelemmező létrehozatala a tudatban, illetve a tudati mező modulálása. Sok embernek felismerem már az aurájában is a jelenlétét.

5. A program a test-elme tengelyre hat, s tünetei lehetnek a felerősödött félelem, fáradtság, zavarodottság, dezorientáltság, tehetetlenség, depresszió – tulajdonképpen a halál-energia jelenlétének magja ültetődik el és erősödik fel a belső rendszerünkben.

6. Nagyon jellemző tapasztalás volt, hogy míg egy adott ember tisztán látott és érzékelt korábban a jelenlegi helyzetet illetően, a vírusprogram jelenlétével az aurájában már sokkal hajlamosabbá vált az adott központilag irányított narratíva elfogadására.

7. A program minden személyiségnél egyéni színezetet vesz föl az aurában: spirituális embereknél spirituális színezetet kap, materiálisnál a materiális gondolkodásmódot erősíti fel. Ám mindkét esetben a gondolkodásmódot a média által felvázolt helyzet és általános megoldás elfogadása felé igyekszik elbillenteni.

Pár hete nekem is fájt egy kicsit a torkom 2 napig, aztán pár napig taknyos voltam, majd kb. két hétig köhögtem. A (kamu)tesztet nem vettem igénybe, nem ment el az eszem.

[link]

2021. okt. 19. 01:38
 20/39 anonim ***** válasza:

"nem szoktam elkapni ilyen vírusokat"

Milyen "ilyen" vírusokat? És másféléket? Mindenfélék vannak.

2021. okt. 19. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!