Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy elkaptuk tőle a covidot?

Figyelt kérdés

Párom szüleinél voltunk ma és csak úgy mellékesen mondták ( persze már a szokásos két puszi köszönés után), hogy apósjelölt munkahelyén 2 covidos is lett. Tudják, hogy nem vagyunk beoltva, (ők be vannak, plusz a 2 munkatársak is be vannak), de akkor miért nem mondták, hogy ne találkozzunk?? Most kissé haragszunk, mert egyébként otthon dolgozunk, direkt figyelünk arra, hogy kerüljük a vírust, a tömeget stb...

Mennyi az esélye, hogy így elkaptuk? Vagy nem lehet ezt tudni? Most legyünk két hétig karanténban?

2021. okt. 17. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Kb. 0% esélye van. Nem az apósod volt covidos, hanem a munkahelyén 2 random ember. Az nem azt jelenti, hogy mindenki covidos ott. Ha az apósod lett volna covidos sem 100%, hogy átadta volna, akinek nincs tünete, az alig szórja a vírust.
2021. okt. 17. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Ha van vírus, akkor természetesen van esélye annak, hogy elkaptátok.

Ha nincs vírus, akkor meg majd mást kaptok el.

De az is lehet, hogy már túl is vagytok rajta, mert jó az immunrendszeretek.

Sok variáció van, ez az élet! :-)

2021. okt. 17. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Ha ennyire fostok, miert nem oltatjatok be magatok?

Lehet az anyosodek ugy vannak vele, hogy ha ti megtehetnetek hogy tegyetek ellene, de nem teszitek, akkor ok se erolkodnek…

2021. okt. 17. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Én nem oltattam be magam se a feleségem, se a gyerekeimet. Mi nem félünk, én a covidos nagyanyámat ápoltam egy légtérben, maszk nélkül még a taknyát is letöröltem, sőt a hányadékát is én mostam ki. Amit kaptam tőle 92 éves koráig, az nem pótolható. Nem covid miatt halt meg, hanem beoltották és oltás után összeomlott a keringése. Lehet nem szabadott volna beoltani mert átesett rajta, na de eléggé megkínlódott 92 évesen vele. Túlélte, de mégis elment az oltás utáni estén. Astrat kapott.
2021. okt. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!