Tavaszra ígérik a 4-5. oltásokat a koronavírus elleni vakcinákból! Van aki beadatja?
Akinek nem nagyon volt a környezetében vagy ő maga nem esett át viszonylag enyhe (vagy tünetmentesen) a betegségen, az így gondolkodik. Az oltastol meg félnek. Sok baromság kering.
Nalunk volt pár beteg, volt halott is. Az egyik testvérem pl copd-s maradt. Fiatal, két kisgyerekkel. Nem volt oltva. Aki tudja mi az, az azt is tudja, hogy élete végéig tudobeteg marad, gyógyíthatatlan, a kor elorehaladtaval egyre rosszabb.
Nalunk a családban van oltott meg oltatlan is. Mindkét oldal érveit ismerem. Egy a közös bennük. Félnek. Az oltottak a betegségtől, az oltatlanok az oltástól. Mindkettő kockáztat, amikor dönt.
Ennek még messze a vége.
Én elhiszem, hogy van járvány, de megértelek titeket is.
Én se gondolom, hogy ez ilyen komoly lenne. Inkább a múltba tekintek, hogy amit most tenni kéne a korona ellen, ami a kézmosás hangsúlyozása, esetleg maszk a buszon, a betegség esetén közösség kerülése, azt meg kellett volna tenni az eddigi járványoknál is. Valljuk be, mindenki hősként tekintett magára, hogy betegen bement a munkahelyre. Talán ez nem volt jó dolog.
De ennél többet mint amit leírtam, a korona alatt sem kellett volna csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!