Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tavaszra ígérik a 4-5. oltások...

Tavaszra ígérik a 4-5. oltásokat a koronavírus elleni vakcinákból! Van aki beadatja?

Figyelt kérdés
Minden évben oltani kell azt olvastam, de kinek a szervezete fogja ezt elviselni?

2021. okt. 16. 23:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én egyet sem adattam be, de nem azért mert oltásellenes vagyok, hanem nem hiszek ebben a járványhisztériában, ami előttem túl átlátszó. Egyszerűen baromságnak tartom, amilyen cirkusz csinálnak egy náthavírusnak. A gyerekem is megkapta a kötelező oltásokat, bár azt is hülyeségnek tartom manapság, hogy ennyi kötelező van... de úgy voltam kapja meg, biztos, ami biztos. De ezt a vakcinát nem adatnám be neki semmiképp sem, főleg olyan betegség ellen, aminek túlélési rátája 99.98% ezt kutatók állítják szóval hiszek nekik!
2021. okt. 17. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Én is azon a véleményen vagyok, mint te. Nem ismerek senkit,aki elkapta volna. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem létezik, hanem azt hogyha ilyen kicsi a fertőzöttség és enyhe a lefolyása,akkor nincs mitől tartani
2021. okt. 17. 23:54
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Igazad van kérdező, tiszta hiszti, hogy 4,5M+ ember meghalt és milliók maradtak tartós egészségkárosodással.
2021. okt. 18. 05:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nem nagyon volt a környezetében vagy ő maga nem esett át viszonylag enyhe (vagy tünetmentesen) a betegségen, az így gondolkodik. Az oltastol meg félnek. Sok baromság kering.

Nalunk volt pár beteg, volt halott is. Az egyik testvérem pl copd-s maradt. Fiatal, két kisgyerekkel. Nem volt oltva. Aki tudja mi az, az azt is tudja, hogy élete végéig tudobeteg marad, gyógyíthatatlan, a kor elorehaladtaval egyre rosszabb.

Nalunk a családban van oltott meg oltatlan is. Mindkét oldal érveit ismerem. Egy a közös bennük. Félnek. Az oltottak a betegségtől, az oltatlanok az oltástól. Mindkettő kockáztat, amikor dönt.

Ennek még messze a vége.

2021. okt. 18. 12:53
 15/15 valaki : ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy van járvány, de megértelek titeket is.

Én se gondolom, hogy ez ilyen komoly lenne. Inkább a múltba tekintek, hogy amit most tenni kéne a korona ellen, ami a kézmosás hangsúlyozása, esetleg maszk a buszon, a betegség esetén közösség kerülése, azt meg kellett volna tenni az eddigi járványoknál is. Valljuk be, mindenki hősként tekintett magára, hogy betegen bement a munkahelyre. Talán ez nem volt jó dolog.

De ennél többet mint amit leírtam, a korona alatt sem kellett volna csinálni.

2021. okt. 18. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!