Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint 1000 fölött van a...

Megint 1000 fölött van a fertőzöttek száma,mire lehet számítani?

Figyelt kérdés

2021. okt. 15. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Politika az egész kamujárvány, az emberek sakkbantartása a cél. A vírus egy eszköz, amivel bátor ember szembenéz és inkább elkapja, hogy túlessen rajta. Én ezt választottam, szándékosan lefertőztettem magam, sikerrel. Túl estem, van ellenanyagom, és jól is vagyok, szereztem immunitást. Azóta nem bírtam lefertőzni újra, ezt is teszteltem. Oltva nem voltam és nem is leszek
2021. okt. 17. 11:43
 12/15 krwkco ***** válasza:
21%

"A vírus egy eszköz, amivel bátor ember szembenéz és inkább elkapja..."

Lovat árul a kupec a vásárban. Odamegy a paraszt, vizsgálja a lovat.

- Aztán egészséges ez? - kérdi.

- Akár a makk! - feleli kupec.

- Semmi baja?

- Ennek? Az égvilágon semmi.

Rövid alku után a paraszt megveszi a lovat, s kötőféken vezetné haza, ám a gebe megugrik, s nekimegy a falnak.

- Te kupec, átvertél! Hiszen ez a ló vak!

- Nem vak az. Bátor!

2021. okt. 17. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Gyáva emberek a mai elkényelmeseddtt 21. századiak. A háborús években éltek a bátor emberek, akik nemhogy egy taknyos vírus elől menekültek, hanem fegyvert fogtak és lőttek ha kellett!
2021. okt. 17. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Mire lehet számítani? Azt senki sem tudja, mivel kampányidőszakra fordulunk rá. Ha nem lennének jövőre választások, a kötelező beltéri maszkviselést már visszahozták volna. Politikai öngyilkosság lenne most hirtelen szigorításokat hozni, az ellenzék sem meri nagyon megpendíteni a témát. KariGeri is kapott hideget-meleget a saját híveitől is, mikor előjött ezzel a maszkviselés témával pár napja.

#11: annyiban politika, hogy a kínaiak agyonhallgatták, ahelyett, hogy Vuhanban megfogák volna a laborszökevényüket.

Van egy olyan érzésem, hogy most az a cél, hogy az oltatlanok természetes módon szerezzenek immunitást, és így megelőzhető lesz a tavaszi következő kör. A közhangulat is nagyon szigorítás ellenes. Tavaly is csak azért merte Orbán behúzni a kéziféket, mert a közhangulat átment félelembe, az ellenzék követelte a kijárási tilalom bevezetését, a liberális híroldalak kommentszekcióiba (444, HVG, stb) szintén követelték a korlátozások bevezetését. És ezek a korlátozások hosszú hónapokig élvezték a társadalom támogatását, ez februárra fogyott ez el, viszont akkortájt dőlt be sorban Csehország, Szlovákia, Portugália, és ezért a kormány nem mert enyhíteni. De a lakosság besokallt, egyre több lett a házibuli, családi összejövetel, sokan kamu papírral mászkáltak este 8 után, a rendőrségnek is elege lett belőle. Meg is lett az eredménye. Az a korlátozásoktól besokallt lakossággal találkozott a sokkal fertőzőbb angol mutáns, a járványgörbék egyből az egekbe szöktek, sorban haltak meg az aktív korosztályból is. Azaz így visszagondolva kontra-produktív volt a kijárási tilalom és a majdnem teljes zárás. Nagy tömegek találkoztak először a vírussal, és ezt nem bírta az egészségügy. Nem hiába próbálják a 3. hullám statisztikái titokban tartani. Szóval itt látszik, hogy nem is olyan rossz az a svéd modell.

Szóval ÉN nem számítok semmi durva korlátozásra. Még ha nem is kötik az orrunkra, a kb Siófoknyi halott sokkolta a kormányzatot is.

2021. okt. 17. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

"a kötelező beltéri maszkviselést már visszahozták volna"

Ezt miből gondolod? Nincs annyi megbetegedés, ráadásul az ország több mint fele már be van oltva, tehát ha megfertőződik is, akkor se lesz annyira komoly baja, mint ahogy pl. tavaly ilyenkor még várható volt.

"Politikai öngyilkosság lenne most hirtelen szigorításokat hozni"

Ok nélkül nyilván.

2021. okt. 17. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!