Más is került már kellemetlen helyzetbe a vírus miatt?
Figyelt kérdés
Ma ebéd után, csípős kínait ettem, brutál volt, bementem vásárolni, és 2x köhögtem a pénztárnál sorban állva, ki volt teljesen száradva a torkom alig vártam hogy kiérjek. Előttem egy idős ember állt, és folyamatosan nézegetett rám hátra, mintha valami leprás lennék, gyorsan előkotort egy maszkot felcsapta az arcára, majd köhögtem egy utolsót, akkor már valami olyasmit is magyarázott magába, hogy minek kell betegen emberek közé menni. Vagy valami hasonlót. Meg azt nézte mihez érek hozzá.. Olyan megalázó volt mert mások engem néztek az idős miatt.
Alig vártam kiérjek onnan.
Mások jártak már hasonló helyzetben, hogy egyből vírusosnak hitték egy köhögés miatt?
Ilyen esetben szoktam mondani a körülöttem levőknek, hogy asztmás vagyok, ami igaz is. De mondhatod azt is, hogy az a fránya bagó.
2021. okt. 12. 20:16
2/14 anonim válasza:
s azt ő honnan tudja? Miért ne vehetne fel egy maszkot ha nem akar elkapni tőled valamit?
2021. okt. 12. 20:18
3/14 anonim válasza:
senki nem akar voltba semmi kórt elkapni bármily meglepő...
2021. okt. 12. 20:19
4/14 anonim válasza:
bolba
2021. okt. 12. 20:19
5/14 anonim válasza:
Teljesen kilúgozták az emberek agyát, itt tartunk most. Nem is kell ezt tovább ragozni...
2021. okt. 12. 20:23
6/14 anonim válasza:
#2 onnan tudja, hogy mondom.
Egyébként megértem azokat, akik félnek a vírustól, teljesen jogos. Velem is volt már, hogy a buszon felvettem a maszkot, mert valaki köhögött mellettem.
1-es voltam
2021. okt. 12. 20:25
7/14 anonim válasza:
nemsak koronavírus van , mást is lehet ám terjeszteni. Most az influenza is tombol meg a nátha.. a 3 közül egyiket se szertné elkapni senki..
2021. okt. 12. 20:26
8/14 anonim válasza:
5# ez lenne a normális. tudom a magadfajták inkább leköhögik az embert, de ázsában má évek óta elterjedt ha valaki beteg akkor mszkot húz ha közösségbe is megy.
it meg lenéik azt aki hordja ez a beteges inkább.
2021. okt. 12. 20:28
9/14 anonim válasza:
#7 egyetértek. Tavaly a maszkviselés miatt elmaradt az influenza járvány. Azért abban is sokan halnak meg évente, és még sokkal több embernek okoz komoly kellemetlenséget.
2021. okt. 12. 20:28
10/14 anonim válasza:
Pont ezért van nálam mindig mentolos cukorka. Néha kapar a torkom az elektromos cigi miatt, nem akarok krákogni, nehogy beszóljanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!