Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha fáj a torkom és folyik az...

Ha fáj a torkom és folyik az orrom, az lehet Covid?

Figyelt kérdés
Szagokat érzek, köhögni csak elvétve. Lázam szerintem nincs.
2021. okt. 12. 12:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Oltásod volt? Gondolom igen, különben kiírtad volna, hogy nem vagy oltva...

De Igaza van a tizesnek!

Allergodill orrspré, vény nélkül kapható. Ha nagyon fáj a torkod, akkor lehet a szájon keresztül evés/ivás után közvetlenül a torokra is. kicsit keserűnek fogod érezni, de nagyon hatásos.

Javasolt még sok-sok aszkorbinsav, gyümölcslével (kévét mellőzni, mert rontja a felszívódás hatását). Továbbá nagyon hatásos a propolisos méz, ami megtudja akár azt is akaájozni, hogy a tüdődre "menjen".

Ja és igen: ivermectin, csak nem fogod tudni beszerezni, mert a Cecília nénike ezt is letiltotta!

Lélegeztető gépre ne engedd, hogy rákapcsoljanak/leszedáljanak! Még előtte korai stádiumban kezeltesd ki magad!

2021. okt. 12. 20:42
 12/19 A kérdező kommentje:
11: persze, hogy volt, sőt, 1 éve még voltam covidos is. Pfizert kaptam amúgy.
2021. okt. 12. 20:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja és kösz a tippért, beszerzem azt az orrspayt. Hátha nem Covid, de arra is hat. Nátha, influenza pl.
2021. okt. 12. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Mit vagy úgy beszarva? Átestél rajta minek oltattad be magad? Aki átesik annak T sejtes immunitása van ellene, szóval életre védett. Nem az ellenanyag véd te jó ég... az csak pillanatnyi védelem, a memóriasejtek védenek végérvényesen! Ha az nincs, oltathatod magad 20x is úgyis elkapod és nagy eséllyel meg is halsz.
2021. okt. 13. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
#11 persze, lélegeztetőgépre mondja, hogy nem, mert majd az Allergodill segít meg a méz, meg a c-vitamin, közben azt se tudod mi a baja, csak fosod a hülyeséget :)
2021. okt. 13. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

"Lélegeztető gépre ne engedd, hogy rákapcsoljanak"

Válassza a fulladást?

2021. okt. 13. 16:39
 17/19 A kérdező kommentje:

Holnap megyek tesztre, szóval nemsokára megtudjuk.

Lélegeztetőgépnek a közelében nem vagyok, csak egy kis köhögés van, nem fulladás.

2021. okt. 13. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja az ivermectinről meg ne beszéljünk.

[link]

:D

2021. okt. 13. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi idiótát, egy kis köhögés, némi láz és már retteg, megy teszteltetni :D Hát a tesztel csinálják a járványt ember... te meg adod alá a lovat! Én múltkor 1 hétig köhögtem megállás nélkül szinte és lázas is voltam 2 napot, 1 nap szaglásom is alig volt, és nem mentem tesztre leszartam. Elmúlt mint bármely influenza és még csak karanténba sem kellett megrohadnom. Ennyi!
2021. okt. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!