Igaza van anyámnak és ne forduljak orvoshoz ezzel?
Vettem egy új bakancsot, ami feltörte a lábam az Achilles-inam felett egy olyan 3x3 cm-es felületen. Elismerem, hibáztam, mert felelőtlen voltam, és nem fertőtlenítettem azonnal (mondjuk már otthon vettem észre a kifakadt vizhólyagot, egy hosszú nap után; aznap este persze fürödtem és lefertőtlenítettem). Valószínűleg elfertőzödhetett és begyulladhatott, mert tűzforró a seb környéke, és az is rettenetesen fáj, ha csak hosszabb ideig egy helyben állok, a járásról nem is beszélve, konkrétan sántítva járok (nagyon hiányzik az eredeti, gyors, lendületes járásom). Emellett úgy is fáj, hogy fekszem, és egészen a combomig kisugárzik a fájdalom. Anyám szerint ezzel a panasszal csak kinevetnének az orvosnál, és még ekkor is elég a Betadine és az, ha befáslizom. Nem tudom, hogy higgyek-e neki...
Sosem voltam egy hipochonder típus, tényleg eléggé fáj. Ha komolyabb bajom nem lesz, akkor is... Hiányzik az egészségem, hiányzik a gyors tempójú munkavégzés és séta, és az, hogy nem fáj a lábam még úgy is, hogy csak fekszem.
(18 elmúltam, de nem akarom, hogy hülyének nézzenek az orvosnál... Inkább itt, név nélkül)
Azonnal (reggel) menj dokihoz! A közvetlen munkatársam férje majdnem meghalt emiatt! Nagyon sokáig küzdöttek érte az intenzíven, több nyirokcsomóját is ki kellett venni...
Szepszist kapott.
Ezt látnia kell orvosnak!
Nem lebeszélni akarlak, mert nézesd meg az a biztos, főleg, ha úgy látod kezd begyulladni.
De ezek a sebek brutál módon tudnak fájni.
Jártam így én is, kisugárzott egész föl a fájdalom, pedig nem volt elfertőződve, egyszerűen csak képes volt az a kis mocsok sarok ennyire fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!