Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyetértesz azzal, hogy a 2....

Egyetértesz azzal, hogy a 2. oltás után 6. hónappal tekintsék semmisnek a védettségi igazolásokat, ha nem oltatják újból be magukat az emberek?

Figyelt kérdés

Több millió ember "rohangál" úgy, hogy azt hiszi védett, miközben semmiféle védelme sincs az új covid-19 mutációival szemben, mert 6hónapnál is régebben kapta meg a védőoltását?

Lehet, hogy kötelezővé kellene tenni minden 6. hónap után a védőoltásokat, különben mit ér az egész?

[link]

Vagy aki nem hajlandó beoltatni magát azt akár erőszakkal is be kellene oltani, amire egyébként a Magyar Parlament által elfogadott egészségügyi törvény is lehetővé tett?

"56. § - ) az egészségügyi államigazgatási szerva)az egyén személyes szabadsághoz való jogainak gyakorlását az e törvényben foglaltak szerint korlátozhatja, ab)a betegek jogait az e törvényben foglaltak szerint korlátozhatja,

(3) Kötelező járványügyi intézkedés foganatosításához nincs szükség a beteg beleegyezésére, azonban a beteget - az eset körülményeihez képest - ekkor is megilleti a tájékoztatáshoz való jog.(4)Az 57-74. §-ok alkalmazásában fertőző betegen a fertőző betegségre gyanússzemélyt is érteni kell."

2021. okt. 11. 14:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
98%
Ja engem Karikó Katalin kitüntetéssel kapcsolatos reakcióját olvasva gondolkozatott el a dolog. Vajon ez a nő feléri azt ésszel, hogy az amire ő annyira büszke annyira kell az embereknek és olyan jó, hogy a világ minden országában kényszeríteni, zsarolni, a legaljasabb módszerekkel kötelezni kell rá embereket? Nem akarom őt bántani de én a szégyentől, a lelkiismeretemtől kínlódnék nem a büszkeségtől. És akkor nem beszéltem a szörnyű sorsokról amit az állítólag nem létező mellékhatások azért a valóságban okoznak. A covid oltás óta jelentettek annyi mellékhatást a bejelentőrendszerekbe amennyit összesen nem jelentettek mióta oltunk! És az is köztudott, hogy a bejelentések a valós esetek 1-10%, tehát lényeges az aluljelentés.
2021. okt. 11. 20:45
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Álmodik a nyomor.

Azoktól sem vették el, akik csak 1-re mentek, pedig az tényleg indokolt lett volna. Én most nulláznám le nekik és így mindjárt 2 körre kell menniük.

2021. okt. 11. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Látom hatott az agymosás! Ne is haragudj, de hogy lehet ennyi eszed? Megkapod az én oltásomat is,nehogy beteg legyél. Sőt, ajánlom, hogy járj 0-24 légmentesen záró szkafanderben, maszkban, kesztyűben és arcpajzsal. Viszont halkan jegyzem meg, hogy oltatlanként köszönöm jól vagyok.

2021. okt. 12. 22:25
 24/29 anonim ***** válasza:
Az én oltásadagomat a seggedbe is dughatják! Egy vakcinát sem vettem fel, nem még állandóan oltassam magam. Akinek ennyi esze van annak döglés inkább, mérgező az élőket!
2021. okt. 18. 22:05
 25/29 anonim ***** válasza:
25%

24-es

most nem a szellemi rokkantakról van szó, az eredeti kérdés arról szól, hogy mennyire következetes a szabályozás betartása. Semennyire. Mivel 1 oltás nem ad védettséget 2-3 hónapnál tovább, természetesen le kellett volna tiltani a kártyákat. Ez külföldön is így van, sőt elegánsabban, Ausztriában pl a 2.oltás után 14 nappal "zöldül ki" teljesen az applikációban, addig csak részleges.

2021. okt. 18. 22:11
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
25-ös remélem beledeglesz a következő oltásba, ne mérgezd az élőket a rettegéseddel... jujj jön a covid vigyázz :)
2021. okt. 18. 22:43
 27/29 anonim ***** válasza:
84%
Az összes védettségi igazolásnak csúfolt kártyát már most meg kellene szüntetni, függetlenül attól hogy ki hányszor oltakozott. Egyértelműen látszik, hogy a semmi köze nincs az oltásnak a megbetegedés esélyéhez.
2021. okt. 19. 10:10
 28/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értek egyet, mert a gyártó csak annyit mond, hogy az oltás 6 hónapig biztosan hatásos, utána csökken az ellenanyagszint. Abban benne lennék, hogy ha ingyen lenne ellenanyag szűrés és azt 6 hónap után el kell végezni és ha azon kiderül, hogy nem vagy védett, akkor kell emlékeztető.
2021. okt. 19. 11:10
 29/29 anonim ***** válasza:

Én magával a kártya létezésével sem értek egyet. Mi a célja? Az, hogy aki fertőzött, ne fertőzhessen meg másokat? Még ha kizárólag azoknak adnák, akiknek van kimutatható immunitása (és ingyen lehetne ezt tesztelni), kicsivel több értelme lenne, de még ez sem garantálja, hogy a védettek nem tudják terjeszteni a vírust. Tehát mi is a cél? Eltüntetni a vírust, megállítani a terjedését? Az most már biztos, hogy nem lehetséges, a világon mindenhol elterjedt. Csökkenteni a kórházak terhelését? Másfél évük volt rá, hogy felkészítsék az egészségügyet a következő hullámokra. Megvédeni az embereket? Másfél évük volt kitalálni, hogyan lehet hatékonyan meggyógyítani a betegeket, megelőzni a súlyos tünetek kialakulását, vannak is bevált protokollok. Azt már tudjuk, kik a veszélyeztetett csoportok. Aki akarja, elmehet beoltatni magát. Miért akarják megmondani mindenkinek, hogy hogyan védekezzen? Miért kezelnek mindenkit gyerekként, még az egészségügyi dolgozókat is?

Szóval mi is a valódi célja a kártyának?

2021. okt. 19. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!