Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kellett volna már bezárni...

Nem kellett volna már bezárni az iskoláknak?

Figyelt kérdés

A fél osztály konkrétan beteg, az osztályba a héten volt 2 pozitív kovid teszt. Én is köhögök, hőemelkedésem van, de muszáj bevásárolnom az öregeknek a házban, meg átmennem takarítani a mamámhoz, ők meg nem értik meg hogy ne puszilgassanak, meg miért vagyok ilyen bunkó hogy nem maradok tovább. Meg vegyem le azt a hülye maszkot stb.

Ismerősünket most vitte el a vírus, persze kontaktom volt vele, nem tudom 100%ra mondani hogy tőlem kapta el, de valószínűleg szépen terjesztem ezt a bizonyos vírust.

Megvárjuk amíg több halott lesz vagy mi? Én nem tudok egyedül mit tenni, hiába próbálom betartani a korlátozásokat,körülöttem mindenki úgy csinál mintha nem lenne vírus.

2021. okt. 11. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

10 es a politika most nem csinál semmit.

Sok unatkozó ember itt akar csak lezárásokat.

2021. okt. 12. 23:52
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Én 2 éve mióta ez a cirkusz van, ugyanúgy élek, mint eddig. Jövök-megyek puszilkózok, eszek koszos kézzel utcán is ha épp jól esik és semmi bajom. Körülöttem sem beteg senki. A vírus nem visz el senkit, kinyírnak a kórházban, magyarán a kórházi kezelés öl meg. A régi influenzás tüdőgyulladásokat simán kikezelték, de ezt nem akarják. Ennyi!
2021. okt. 12. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
11-es igazad van. Unatkoznak, nem akarnak dolgozni, jó volt a home -office, jön a hideg, lusták kikelni a meleg ágyból, kényelmes volt otthon! Nem a vírustól, a munkától félnek itt sokan!
2021. okt. 12. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Én 18 éves vagyok, de mintha nem egy generációba tartoznék ezekkel az emberekkel....

Depressziós voltam novemberben mikor az online volt, 1 évig nem múlt el.

11-es vagyok

2021. okt. 13. 00:00
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

11-es: A mai agymosással már a fiatalokból is kiölték az élni akarást. Biorobotok lettek sokan, nincs önálló gondolatuk, csak a vírus, meg kell menekülni, meg kell menteni másokat, vigyázni kell egymásra stb. Ez az új világrend első lépése, "átnevelni" az emberek korábbi nézeteit és viselkedését. Már teljesítették is az elitek, akik a "járványt" kitervelték.

Sok birka meg még el is hisz mindent, és az ördögi körben táncolnak, ahonnan nekik már nincs kiút. Így fognak megdögölni, korlátok, szabadságjogok elvesztése mellett, a temetésük is lassan annyi lesz, hogy bedobják őket egy gödörbe és a családjuk sem búcsúzhat el tőlük. Kutya világ van és lesz is, mert itt összefogás nincs és nem is lesz! Aljanép lett a magyar, ez van, tisztelet a kivételnek!

2021. okt. 13. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

15 ös én nem félek semmilyen virustól, elég a stressz az érettségi miatt, nem fogok ezen is.

Beoltattam magam és élem az életem és nem haltam még meg.

2021. okt. 13. 16:13
 17/18 valaki : ***** válasza:
82%

Szerintem nem

Most van jól minden. Ahol én dolgozom, minden tanár be van oltva, de senki sem erőltette senkire. Az idősebb tanárok tavaly nagyon féltek a vírustól, de ők is azon a véleményen vannak, mindenkinek a saját döntése. Szóval nem vagyunk zsarolva egyáltalán. A gyerekek nagy része is be van oltva.

Most az a helyzet, mint az én diákkoromban volt. Október van, az órán már fel se tűnik a "háttérzaj". Hapci, orrfolyás, több hiányzó van betegség miatt. Ez mindig is így volt.

És lám, senki sem halt meg, a hiányzók sokan vannak, de nem 2-3 gyerek ül összesen az órán. 8 hiányzik egy héten, aztán meggyógyulnak, visszajönnek, elmegy újabb 6 betegség miatt és így tovább.

Könyörgöm, ez a természet rendeje, ne álmodozzunk egy olyan világról, ahol senkinek sosincs légúti betegsége ebben az időszakban.

Ó és nagyon örülök, hogy nem találgatja senki, ki koronás és ki nem. Tavaly én cincáltam el egy gyereket lázat mérni, taknya-nyála egyben volt, félt a teszttől ezért nem akart otthon maradni. És elmondtam neki, hogy a teszt a legkisebb problémája lesz, ha itt most valaki koronavírusos lesz, mert mindenki őt fogja hibáztatni érte, akár koronás volt, akár nem... Nem hiányzik ez a megbélyegzés senkinek sem, örülök, hogy vége.

2021. okt. 13. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez a normális hozzáállás, mint a 17-esé. Nem kell már ennyire beleállni, meg vizslatni, hogy mennyi és ki a beteg. Majd meggyógyul.
2021. okt. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!