Nem kellett volna már bezárni az iskoláknak?
A fél osztály konkrétan beteg, az osztályba a héten volt 2 pozitív kovid teszt. Én is köhögök, hőemelkedésem van, de muszáj bevásárolnom az öregeknek a házban, meg átmennem takarítani a mamámhoz, ők meg nem értik meg hogy ne puszilgassanak, meg miért vagyok ilyen bunkó hogy nem maradok tovább. Meg vegyem le azt a hülye maszkot stb.
Ismerősünket most vitte el a vírus, persze kontaktom volt vele, nem tudom 100%ra mondani hogy tőlem kapta el, de valószínűleg szépen terjesztem ezt a bizonyos vírust.
Megvárjuk amíg több halott lesz vagy mi? Én nem tudok egyedül mit tenni, hiába próbálom betartani a korlátozásokat,körülöttem mindenki úgy csinál mintha nem lenne vírus.
10 es a politika most nem csinál semmit.
Sok unatkozó ember itt akar csak lezárásokat.
Én 18 éves vagyok, de mintha nem egy generációba tartoznék ezekkel az emberekkel....
Depressziós voltam novemberben mikor az online volt, 1 évig nem múlt el.
11-es vagyok
11-es: A mai agymosással már a fiatalokból is kiölték az élni akarást. Biorobotok lettek sokan, nincs önálló gondolatuk, csak a vírus, meg kell menekülni, meg kell menteni másokat, vigyázni kell egymásra stb. Ez az új világrend első lépése, "átnevelni" az emberek korábbi nézeteit és viselkedését. Már teljesítették is az elitek, akik a "járványt" kitervelték.
Sok birka meg még el is hisz mindent, és az ördögi körben táncolnak, ahonnan nekik már nincs kiút. Így fognak megdögölni, korlátok, szabadságjogok elvesztése mellett, a temetésük is lassan annyi lesz, hogy bedobják őket egy gödörbe és a családjuk sem búcsúzhat el tőlük. Kutya világ van és lesz is, mert itt összefogás nincs és nem is lesz! Aljanép lett a magyar, ez van, tisztelet a kivételnek!
15 ös én nem félek semmilyen virustól, elég a stressz az érettségi miatt, nem fogok ezen is.
Beoltattam magam és élem az életem és nem haltam még meg.
Szerintem nem
Most van jól minden. Ahol én dolgozom, minden tanár be van oltva, de senki sem erőltette senkire. Az idősebb tanárok tavaly nagyon féltek a vírustól, de ők is azon a véleményen vannak, mindenkinek a saját döntése. Szóval nem vagyunk zsarolva egyáltalán. A gyerekek nagy része is be van oltva.
Most az a helyzet, mint az én diákkoromban volt. Október van, az órán már fel se tűnik a "háttérzaj". Hapci, orrfolyás, több hiányzó van betegség miatt. Ez mindig is így volt.
És lám, senki sem halt meg, a hiányzók sokan vannak, de nem 2-3 gyerek ül összesen az órán. 8 hiányzik egy héten, aztán meggyógyulnak, visszajönnek, elmegy újabb 6 betegség miatt és így tovább.
Könyörgöm, ez a természet rendeje, ne álmodozzunk egy olyan világról, ahol senkinek sosincs légúti betegsége ebben az időszakban.
Ó és nagyon örülök, hogy nem találgatja senki, ki koronás és ki nem. Tavaly én cincáltam el egy gyereket lázat mérni, taknya-nyála egyben volt, félt a teszttől ezért nem akart otthon maradni. És elmondtam neki, hogy a teszt a legkisebb problémája lesz, ha itt most valaki koronavírusos lesz, mert mindenki őt fogja hibáztatni érte, akár koronás volt, akár nem... Nem hiányzik ez a megbélyegzés senkinek sem, örülök, hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!