Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Örömmel várom a válaszokat??

Örömmel várom a válaszokat??

Figyelt kérdés
Oltatlan vagyok egyelőre. Mindenki aki beoltatta magát azzal jön, hogy nyugodtan adassam be a covid vakcinát mert kiskorunkban is kaptunk védő oltást, pedig szerintem a két dolgot ne tegyük össze.
2021. okt. 8. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A Sinovacra lehet mondani, hogy olyan. Nem is derült ki még róla eddig, hogy súlyos mellékhatásai lennének, bár az is igaz, hogy azokban az országokban, ahol ezt használják, nincs olyan, nyilvánosan lekérdezhető mellékhatás-bejelentő oldal, mint a VAERS az USÁ-ban. A többire nem.
2021. okt. 8. 16:48
 12/20 krwkco ***** válasza:
42%

Nálunk Sinopharm van nem Sinovac. De valóban ezek állnak legközelebb a régebbi oltások technológiájához.

2021. okt. 8. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én túléltem a 74 éves Anyukámmal. Mindössze lázcsillapító vettünk be.

A Sinopharm, a kínai inaktivált-ergo döglött vírust tartalmaz. Legalacsonyabb hatásfokú, viszont kárt kevésbé képes tenni.

Aki kardoskodott az oltás mellett: miféle mellékhatásai vannak egy 9 hónap alatt kifejlesztett oltással. Olvasd el a dokumentácuót. Nem ismert. Ennyit írnak.

Nekem Astra után a barátnőm apja tüdőembóliában meghalt. Aznap a 40 éves egészséges, magára odafigyel barátnőm agyi infarktust kapott. Ja

, véletlenül. A 12 éves fiamnak olyan szívizom gyulladást kapott. Hogy szívritmus-szabályozó gyógyszert kell szednie, míg él. De kvalifikálta megvéd az oltás. Mitől? Sorolják, kérlek!

2021. okt. 8. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Nos mindenkinek más a tapasztalata. Az én ismerősi körömben senki sem halt meg a covid miatt, de négyen viszont meghaltak az oltástól.
2021. okt. 8. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha átestél a covidon, akkor mi a fenének kellene oltakoznod is?
2021. okt. 8. 18:44
 16/20 anonim ***** válasza:
#11 vagyok, valóban, a Sinopharmra gondoltam. Sorry.
2021. okt. 8. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Munkahely megköveteli.
2021. okt. 8. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Iskola megköveteli.

EMA: veszélyhelyzet átmeneti engedélyt állítunk ki.

EU 2021.január 21.-i hatátrozata sehol sem érvényes. Mama haldokolni. Régóta ismert tüdőrákos. Nem akartuk elvitetni, haljon meg itthon, nálunk, gyerekeknél. Ha még olyan kegyetlen is, amit mondtunk. Elvitték mer covidos. Bazdm. Én jártam ki dolgozni, vásárolni. Én negatív voltam. Hogy kapták el. Kirántották az ágyból, vitték. A mentőben meghalt.

2021. okt. 8. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:

19.

Nem kívánom, hogy éld át, amit kaptunk. csupán 22 éve fizettem s TB-t. Egyszer szültem. Ennyi. Havi 43800. A felszabadító gyors tesztet ba állni a tb.. Ez ugye így rendben. Fejenként 19500.semmi annak, aki szarvast zabál arany füsttel, kaviárral . Nincs munkám. Jó szakember vagyok. Országosan elismernek. De senki sem ad munkát. Félnek...

2021. okt. 9. 02:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem oltattam be magam és nem is fogom. Átestem a víruson, védett vagyok, ez a legtartósabb és legjobb védelem, mert az egész vírushoz volt szerencsém, nem csak a spike-hoz. Jól vagyok, igaz köhögtem 3 napig erősen, ebből 1-2 nap volt pokoli, mikor a fél tüdőm kiköhögtem, mivel száraz köhögés volt. Aztán kijött az a zöldes-sárgás trutyi, ami fájt is kicsit ahogy szakadozott, viszont voltam már máskor is influenzás, kb ugyanaz. Ha viszont lemegy a tüdőlebenyekre, a gyulladás miatt váladék képződik a kis hörgőcskékben is és fulladhat az ember, elfogy az oxigénje. Nem csak a covid képes erre, bármelyik légúti vírus és ez mindig is így volt. Nem szabad a politikának bedőlni!
2021. okt. 10. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!