Mennyi az esélye, hogy oltóponton kapod el a koronavírust?
Figyelt kérdés
Az Uzsokiba tudtam 3. oltásra időpontot foglalni. De aggaszt, hogy kórházba kell mennem. Az első kettőt háziorvos adta, de Ő már nem olt.2021. okt. 6. 16:17
1/13 anonim válasza:
Nincs róla statisztika így nem tudom
2/13 anonim válasza:
Az Uzsokiban kifejezetten jól van megoldva, legalábbis az első kettőnél jól volt. A sorbanállásnál vannak előtted-utánad, az ok, de most már talán nincs akkora sor, de egy részt kifejezetten oltásokra különítettek el, egy asztalnál bejelentkezel, egy másiknál az orvos, hogy tényleg mehetsz, és az oltóhelyiségek is - igaz, nagyobb szobából kialakítva - de lefüggönyözve egyesével, hogy csak az asszisztens van bent veled. Leülni is egész normálisan lehetett, amíg vártál utána.
Párom a Rókusban kapta az oltásokat, ahhoz képest én az Uzsokiban pozitívan csalódtam, még a nagy Pfizer-rohamban is.
4/13 anonim válasza:
#3 ezt hogy számoltad ki ilyen szép kerek számra?
6/13 anonim válasza:
Most közel nem várnak annyian oltásra, mint tavasszal, így szerintem nem nagyon nagy az esélye.
7/13 anonim válasza:
#5 akkor annak is 50% az esélye, hogy rád esik egy zongora és megöl?
8/13 anonim válasza:
#7 Pontosan :) Vagy igen vagy nem...
9/13 anonim válasza:
Kb annyi az esélye, mint egy boltban. De azért oltásra mégiscsak sokkal kevesebbet kell járni, úgyhogy sokat nem tesz hozzá. Főleg, ha oltás helyett pont shoppingolni mentél volna...
10/13 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire rettegni valamitől? Ha a harmadikra mész, akkor az azt jelenti, hogy kettőt már kaptál. Akkor mitől félsz? Az ilyen inkább vonuljon egy bunkerbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!