Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye, hogy oltópon...

Mennyi az esélye, hogy oltóponton kapod el a koronavírust?

Figyelt kérdés
Az Uzsokiba tudtam 3. oltásra időpontot foglalni. De aggaszt, hogy kórházba kell mennem. Az első kettőt háziorvos adta, de Ő már nem olt.

2021. okt. 6. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Nincs róla statisztika így nem tudom
2021. okt. 6. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Az Uzsokiban kifejezetten jól van megoldva, legalábbis az első kettőnél jól volt. A sorbanállásnál vannak előtted-utánad, az ok, de most már talán nincs akkora sor, de egy részt kifejezetten oltásokra különítettek el, egy asztalnál bejelentkezel, egy másiknál az orvos, hogy tényleg mehetsz, és az oltóhelyiségek is - igaz, nagyobb szobából kialakítva - de lefüggönyözve egyesével, hogy csak az asszisztens van bent veled. Leülni is egész normálisan lehetett, amíg vártál utána.

Párom a Rókusban kapta az oltásokat, ahhoz képest én az Uzsokiban pozitívan csalódtam, még a nagy Pfizer-rohamban is.

2021. okt. 6. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

50%

Igen vagy nem

2021. okt. 6. 16:30
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
#3 ezt hogy számoltad ki ilyen szép kerek számra?
2021. okt. 6. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
#4 Ott van mind a két opció.
2021. okt. 6. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most közel nem várnak annyian oltásra, mint tavasszal, így szerintem nem nagyon nagy az esélye.
2021. okt. 6. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
#5 akkor annak is 50% az esélye, hogy rád esik egy zongora és megöl?
2021. okt. 6. 16:49
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
#7 Pontosan :) Vagy igen vagy nem...
2021. okt. 6. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
Kb annyi az esélye, mint egy boltban. De azért oltásra mégiscsak sokkal kevesebbet kell járni, úgyhogy sokat nem tesz hozzá. Főleg, ha oltás helyett pont shoppingolni mentél volna...
2021. okt. 6. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ennyire rettegni valamitől? Ha a harmadikra mész, akkor az azt jelenti, hogy kettőt már kaptál. Akkor mitől félsz? Az ilyen inkább vonuljon egy bunkerbe...
2021. okt. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!