Van olyan, aki nem teljesen egészségesen kapta meg a koronavírus elleni oltást?
Szept. 13-án kaptam az elsõ Pfizert.
Okt. 4-én kellett volna kapjam a 2. adagot, de nem mertem elmenni, mert enyhén fájt a torkom. Eddig minden védõoltásról úgy tudtam, hogy teljesen egészséges állapotban adható csak be.
Egyéb panaszom nincs, de a torkom azóta is fura...nem is mondom fájdalomnak, mert nem fáj, nyelési nehézségem sincs, de mégis van egy kellemetlen érzés.
Elmerjek menni a 2. oltásra? Van köztetek olyan, akinek volt valami problémája és úgy ment el az oltásra?
Nem merek családorvoshoz se menni, egybõl elküldene tesztelésre, amitõl nagyon írtózok...
Az oltás mindenképpen rizikós, csak majd később derülnek ki a dolgok. Én nem mennék a helyedben. A teszttől én is irtózom.
Sajnos sok szenvedés vár még ránk, mielőtt megvalósul ez az ígéret!
Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd:Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik, megbocsáttatott a vétke."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!