Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, aki nem teljesen...

Van olyan, aki nem teljesen egészségesen kapta meg a koronavírus elleni oltást?

Figyelt kérdés

Szept. 13-án kaptam az elsõ Pfizert.

Okt. 4-én kellett volna kapjam a 2. adagot, de nem mertem elmenni, mert enyhén fájt a torkom. Eddig minden védõoltásról úgy tudtam, hogy teljesen egészséges állapotban adható csak be.

Egyéb panaszom nincs, de a torkom azóta is fura...nem is mondom fájdalomnak, mert nem fáj, nyelési nehézségem sincs, de mégis van egy kellemetlen érzés.

Elmerjek menni a 2. oltásra? Van köztetek olyan, akinek volt valami problémája és úgy ment el az oltásra?

Nem merek családorvoshoz se menni, egybõl elküldene tesztelésre, amitõl nagyon írtózok...

2021. okt. 6. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Pedig kéne a teszt, mert emlékeim szerint három hétnek el kell telnie a karantén letelte után, hogy beadhassák.
2021. okt. 6. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Úgy tudom, csak lázas betegen nem szabad oltást kapni. Ha épp covid fertőzésed lenne, akkor sem. Mivel egy oltást már kaptál, lehet akár covid is, enyhe tünetekkel, de lehet egy sima megfázás is. Nyugodtan beszéld meg a háziorvossal, nem fognak erőszakkal tesztelni. Főleg oltottként nem. Vagy várhatsz 3 hetet, akkor elvileg nem okozhat gondot az oltás akkor sem, ha covidos lettél volna.
2021. okt. 6. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Az oltás mindenképpen rizikós, csak majd később derülnek ki a dolgok. Én nem mennék a helyedben. A teszttől én is irtózom.

Sajnos sok szenvedés vár még ránk, mielőtt megvalósul ez az ígéret!

Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd:Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik, megbocsáttatott a vétke."

2021. okt. 6. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Ismerősünk tavaly decemberben volt covidos, enyhe tünetekkel. Februárban oltatta be magát, majd súlyos állapotba került és meg is halt. Szörnyű, pontos okát nem tudom, hogy az oltás vagy a felkorbácsolt immunrendszere okozhatta, de az bizti, hogy oltás utáni héten már el is ment. Nagyon gyorsan történt, egyszerűen oltás után rosszul lett.
2021. okt. 6. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Szóval én biztos nem adatnám be, pláne ha tüneted is van. Az immunrendszer nem játék, az ember fő védelmi vonala! Azt megzavarni, mikor feladatot lát el TILOS!
2021. okt. 6. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozták, aki szerint kéne az előzetes teszt. Pedig teljesen igaza van. 22'évet voltam a járványügyben. Sosem oltottunk eleve lappangási időben lévőre. Borzasztó következménye lehet. De végül is megmondták, hogy hülye vagyok ehhez a 2 db diplomámmal-nem dicsekszem, mindenkire szükség van a köztisztasági szakember tőle, gyári melóból, péktől a mérnökig. Szerintem. - Én azt tanultam:járvány alatt nem oltunk. Járvány megelőzése miatt oltunk. Ha járvány van, kezeljük.
2021. okt. 8. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!