A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
eddig se izgatott.
52 szavazat
1/25 anonim válasza:
régen is volt koleralázadás. az ostoba tanulatlan réteg mindig hőbörög.
3/25 anonim válasza:
vagy hallgat az okosabbra.. nem a pénzéhes Gödényfélékre..
4/25 anonim válasza:
de ehhez csöppnyi észis kell meg érzelmi intelligencia.. De inkább feltétlezed hogy átvernek téged minthogy világjárvány van bohóc
5/25 anonim válasza:
Ostoba tanulatlan primitív hatalmas egóval rendelkező ember nevezi a másik embert ostoba tanulatlannak. Dunning–Kruger-hatás. Minél butább valaki, annál okosabbnak hiszi önmagát....
7/25 anonim válasza:
"Dunning–Kruger-hatás" pontosan a coviddal kapcsolatban pont ez a jellemző. ÉS aki a szakemberek véleményét tagadja az ostoba és korlátozott.
8/25 anonim válasza:
Szerintem, meg te vagy nagyon ostoba és korlátozott. Csak nem fogod fel Dunning–Kruger-hatás miatt.
9/25 anonim válasza:
7
Mintha köztük egyetértés lett volna...
10/25 anonim válasza:
Azt viszont tudom ha valaki többet tud egy adott témáról mint én akkor nem kérdőjelezem meg őt. és nem találok ki összeesküvés elméleteket. Hiába pontozol le akamuproliljaiddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!