Tunetmentesen már atestem a fertozesen, kaptam kártyát, ami most járt le, így oltatnom kellene magam, de most beteg lettem..
Orrfolyassal kezdődött, 39 fokos lázam volt, illetve sokat tusszentettem. Most az orrom van eldugulva es egyfolytában könnyezik a szemem.
Picit aggódom. A náthában nem kellene, hogy magas lázam legyen…
2021. szept. 29. 21:38
1/6 anonim válasza:
Ízeket érzed?
2021. szept. 29. 21:40
2/6 anonim válasza:
Nem mindegy? Még védettebb leszel, ha az. Pár nap szar csak, és ennyi.
2021. szept. 29. 21:41
3/6 anonim válasza:
Na megint egy hipochonder, akit megbolondított a covid-pánikkal a média.
Más vírusok is lézetnek, ez a mostani sem rosszabb a korábbiaknál. Pár nap alatt mindenki túl van rajta, felesleges pánikolni.
2021. szept. 30. 08:58
4/6 krwkco válasza:
Ha komolyan tudni akarod, hogy COVID-e, akkor vegyél a patikában egy antigén gyorstesztet. Kb. 6 ezer Ft. Ha a körzetitől kérsz tesztet, nem biztos, hogy beutal és akkor is napokig lehet rá várni.
Vagy kezeld, úgy mint egy erős náthát: pihenés, sok folyadék, gyógyteák, stb.
Lázasan nem fognak beoltani, előbb meg kell gyógyulni. Ha a teszted pozitív, akkor nem is szükséges az oltás.
2021. szept. 30. 09:31
5/6 anonim válasza:
Ugyan ebben voltam 1 hete és covid volt. Már jobb, de én 2 napig köhögtem is úgy, hogy majdnem megfulladtam. 3. napra szakadt fel az a váladék és krákogtam ki a tüdőmből. Nálam is az első covid tünetmentes volt szinte, 2-3 nap voltam fáradékony, de ilyen köhögésem nem volt és most nekem is volt 1 este 39 fokos lázam. Nyugi, jobban leszel :)
2021. szept. 30. 13:21
6/6 Laylah válasza:
Nekem 3 nap hőemelkedéssel és torokfájással kezdődött egy hete, aztán jött hozzá egy masszív orrfolyás, azóta meg csak köhögök, mint egy végstádiumos tbc-s. Munkahelyem rendelt nekem pcr tesztet, nem COVID. Csak azért fura, mert korábban egy megfázástól sosem volt 3 napos hőemelkedésem, letudtam egy fél délután alatt, az orrfolyást-köhögést meg kibekkeltem valahogy, egy hét alatt nyoma sem volt. Most valahogy nem nagyon akar elmúlni, de azért valamivel napról napra könnyebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!