Mire következtetsz abból, hogy a Fidesz nem hajlandó elárulni sem azt mennyi oltott van kórházban sem azt mennyi hal meg?
Arra hogy a kezdetektől hazudnak.
Családom fele EÜ -s. Elejétől végéig hazudtak, most is azt teszik.
Szlovéniában beszüntetik a janssennel való oltást, mert egy 20 éves lány meghalt. Az indexen a hír.
Nem értem miért erőltetik ennyire.
#4 mivel nem is tesztelnek, és előtte se volt ez az érdekük így a magyar számokat kár is nézned. Se kontakt kutatás se semmi nincsen már. (Külföldön sincsen? Külföldön élek és de van, Idén eddig 4x helyezték megfigyelés alá a céget és kb 8x teszteltek végig minket. Függetlenül attól hogy már mindenki oltott - Május óta.) Halottak száma alapján más megbízhatóbban adatokat közlő országok alapján értékelném. Oltottak közül a kínait kapottakból van sok kórházban ahogy a magyar EÜ ben még dolgozó rokonaimtól hallom. Többiek köszönik jól vannak... Előfordul egy egy aki oltott, de enyhe tünetekkel csak.
Magyar kormány mellébeszéléseinek nyomán, napok alatt mondtak homlok egyenest mást sokan a konteókat hiszik el, így nem kérik azok sem az oltást akik amúgy kérnék. Úgy hogy ezt most a nem oltottak fogják berobbantani. Persze nyilván mindenkinek a saját döntése kell legyen, de csak a megfelelő hiteles infók alapján. Amit sokan nem tudják honnan is kaphatnának meg. Az egészségügyi okból aki nem kaphat vagy nem meri azt most hagyjuk...
Oltott vagyok többször kerültem tárgyaláson (nyilván nem 5 perces) kapcsolatban Covidos emberrel aki nem volt oltott. Nem tudták kimutatni és tüneteim sem voltak. Kollégáim is ott voltak. Az illetőt meg seggbe rúgták. Pénzbírságot kapott és kirúgták (nem portás volt hanem igazgató helyettes). Egy ember volt aki elkapta végül, aki karanténban kiheverte, az aszisztense. Semmilyen különösebb tünetet nem produkált. Ő Asztrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!