Szerintetek is hülyeség a háziorvos diagnózisa?
Feleségem náthás, ami nem meglepő, hisz én is az vagyok napok óta, illetve több családtag, munkatárs is.
Ma elment házidokihoz torokfájással, aki arra a megállapításra jutott, hogy nem vírus, hanem az éjjel visszafolyó gyomorsav, amire savlekötőt akar szedetni.
Na most. Eddig nem fájt a torka, másrészt folyik az orra és köhög. Ezt is magyarázza a sav? Ekkora hülyeséget.
Most nem hajlandó semmit beszedni a tünetek enyhítésére, mert a doki letiltotta róla, hogy mielőbb meggyógyuljon a torka.
Hogy mondhat ilyet egy orvos? Szó szerint minden arra mutat, hogy nátha, hogy jön ide a gyomorsav?
Egyszerű. Kezeljétek a náthát ill.várjatok legalább 2 hetet (addig tuti elmúlik HA nátha). Ha továbbra is fennáll a probléma (torokfájás) akkor ideje elgondolkodni azon a savlekötőn.
Nem szokásom felülbírálni orvost,de sajnos elég sok h.lye,nemtörődöm háziorvossal találkoztam már,bármit el tudok képzelni.
Egyébként van ilyen, refluxnak hívják, fáj tőle az ember torka és egésznap krahál, ráadásul allergia szezon is van, ami az orrfolyást és általános fejfájást okoz, mint a nátha.
Nem azt mondom, hogy igaza is van, csak azt, hogy nem feltétlenül hülyeség.
Értem és köszönöm a felvilágosítást.
Nekem csak fura, hogy ez a rejtélyes, előzmények nélküli savprobléma most kerül elő, a nátha pedig szóba sem jön, amikor épp mindenki az körülötte. Persze, vannak véletlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!