Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek is hülyeség a...

Szerintetek is hülyeség a háziorvos diagnózisa?

Figyelt kérdés

Feleségem náthás, ami nem meglepő, hisz én is az vagyok napok óta, illetve több családtag, munkatárs is.

Ma elment házidokihoz torokfájással, aki arra a megállapításra jutott, hogy nem vírus, hanem az éjjel visszafolyó gyomorsav, amire savlekötőt akar szedetni.

Na most. Eddig nem fájt a torka, másrészt folyik az orra és köhög. Ezt is magyarázza a sav? Ekkora hülyeséget.

Most nem hajlandó semmit beszedni a tünetek enyhítésére, mert a doki letiltotta róla, hogy mielőbb meggyógyuljon a torka.

Hogy mondhat ilyet egy orvos? Szó szerint minden arra mutat, hogy nátha, hogy jön ide a gyomorsav?

2021. szept. 22. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Igen, magyarázza a sav. Bírom mikor hülyének nézik az orvost. Maga csak jobban tudja mint ő az orvosi diplomájával....
2021. szept. 22. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
nagybátyámat a háziorvos félrediagnosztizálta... fájt az oldala erre hazaküldte, hogy feküdjön, és pihenjen. Nap végén már a mentő vitte a sürgősségire, mivel gerincproblémája volt.
2021. szept. 22. 20:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem az övé, de a diploma nem jelenti, hogy tévedhetetlen. Ennyi erővel nekem is savproblémáim vannak, mivel ugyanazok a tüneteinek.
2021. szept. 22. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerű. Kezeljétek a náthát ill.várjatok legalább 2 hetet (addig tuti elmúlik HA nátha). Ha továbbra is fennáll a probléma (torokfájás) akkor ideje elgondolkodni azon a savlekötőn.

Nem szokásom felülbírálni orvost,de sajnos elég sok h.lye,nemtörődöm háziorvossal találkoztam már,bármit el tudok képzelni.

2021. szept. 22. 20:36
 5/18 Vortrex ***** válasza:
79%

Egyébként van ilyen, refluxnak hívják, fáj tőle az ember torka és egésznap krahál, ráadásul allergia szezon is van, ami az orrfolyást és általános fejfájást okoz, mint a nátha.

Nem azt mondom, hogy igaza is van, csak azt, hogy nem feltétlenül hülyeség.

2021. szept. 22. 20:37
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
Na azért nem tévedhetetlenek , láttam én már párszor , ezt a refluxot meg amúgy is rá lehet mindenre fogni , de csak egy gyomortükrözés igazolja, vagy nem
2021. szept. 22. 20:41
 7/18 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm a felvilágosítást.

Nekem csak fura, hogy ez a rejtélyes, előzmények nélküli savprobléma most kerül elő, a nátha pedig szóba sem jön, amikor épp mindenki az körülötte. Persze, vannak véletlenek..

2021. szept. 22. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Mondom , ezzel a savval mindent indokolnak , torok gyomor , has bél , még szívproblémat is , extrasystoles-t
2021. szept. 22. 20:47
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
Aztán adnak egy savlekötőt és szedi az ember évekig , pedig nem is szabadna fél évnél tovább.
2021. szept. 22. 20:47
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Egy durva reflux még infarktusos tünetet is tud produkálni,nem kell alábecsülni. De a javaslatom továbbra is az,amit fentebb írtam a 4es válaszomban.
2021. szept. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!