Az orvosok a tisztánlátásért nevű csoport állításai megdöltek?
Figyelt kérdés
Lenkei, Pocs stb mind kamu orvosok akik tévedtek. Egész családom megkapta semmi bajuk, szinte az összes eü dolgozó már megkapta az oltást és működik még az eü.
Unokatestvérem Lászlóba ápoló covid osztályon és azt mondta oltott nagyon kevés van. Már lakosság 60 százaléka oltott és érdekes módon nincsenek tele a kórházak oltás miatt..
2021. szept. 21. 10:22
11/18 anonim válasza:
Remélem a nadrágod tele van és nagyon félsz egy olyan vírustól, aminek világviszonylatban 0,005%-os a halálozási rátája.
12/18 anonim válasza:
igen a fél világ hülye vagy .. csak te nem értesza témához
amúgy a megelőzési paradoxonnak nézz utána.
13/18 anonim válasza:
Előttem nem dőltek meg, mert tünetmentesen estem át a covidon, semmi utóhatás nincs és oltva sem voltam és nem is leszek. Ellenben 2 ember halt meg a környezetemben oltás mellékhatás miatt, egyik elkapta a covidot és meg is halt, a másik tüdőembólia tévézés közben otthon. Kb. ennyire dőlt meg, ők átlátnak a szitán, a propagandisták és trolljaik pedig direkt támadják emiatt. Ilyen volt ez a történelem alatt a nácik idejében is. Visszasüllyedtünk oda, tisztelet a kivételnek.
16/18 anonim válasza:
én is belehaltam az oltásba de már jobban vagyok..
az álhírekben hinni mindig könnyebb
17/18 anonim válasza:
Addig jó még neked ez álhír, próbáld bemesélni magadnak. Vagy azoknak a családoknak, akiknek boncolás alapján, orvosok is megállapították, hogy az oltás miatt hunyt el a szerettük? Mert itt megerősítést nyert a kétoldali tüdőembólia kapcsán, hogy összefüggés van. Legyél szerencsés a 15. oltás után is, a 15. hullámban.
18/18 anonim válasza:
Primitív modernkori parasztlátadás még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!