Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagy oltatlan?

Miért vagy oltatlan?

Figyelt kérdés

Kezdem a sort én:

Mert tökéletesen működik a szervezetem, egészséges fiatal férfi vagyok, így valószínűleg leküzdeném a Covid-ot ha elkapna.

A vakcinában viszont nem bízok, mert tök új az egész. Nem tudom, milyen szövődményei lesznek(?) évek múlva, ez az egész lényegében tesztelésnek is felfogható a későbbi generáció számára, amiben nem akarok részt venni.

Figyelem!

Senkit nem kívánok lebeszélni az oltásról. Aki akar, oltassa be magát. De ez a topik azoknak szól, akik szintén oltatlanok, érdekel, más milyen alapon tartózkodik az oltástól.

2021. szept. 11. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%

Azt kell, hogy mondjam, hogy te egészen normális vagy. Az összes ismerősöm haverom, aki nem oltatott, az valami világvége hangulatban pánikol, hogy a háttérhatalmak mindannyiunkat kivégeznek az oltással, a gyerekek meddők és génmanipuláltak lesznek.

És ezek után mind azt szajkózza, hogy aki oltatott, az RETTEG. o.O

2021. szept. 11. 20:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a dicséretet.

Az ismerőseidnek nem igazán lehetnek biológiai ismeretei a témával kapcsolatban.

Én egyébként nem is állítom, hogy ezek a vakcinák rosszak. Egyetlen gondom van velük: Hogy túl hamar dobták piacra.

Ha azt látom, hogy olyan 3 év múlva sincs semmi gáz, és olyan helyzetbe kerülök, hogy oltatni kell, lehet, én is beállok az oltottak sorába.

2021. szept. 11. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

Mi azért nem vettük fel az oltást a férjemmel, mert úgy gondoljuk, van még rajta mit csiszolni. :D Ha eltelik némi idő és tökéletesítik, jónak bizonyul, akkor természetesen fel fogjuk venni. Ő egyébként átesett a covidon, érdekes módon én nem kaptam el (vagy tünetmentes voltam?). Egyébként minden más kötelező oltást megkaptunk, ami teljesen rendjén van, ahogy a fiunk is. Mondjuk a bcg oltásnál azt is megmondta előre az orvos, hogy fog kinézni az oltás helye, és pontosan leközölte az esetleges mellékhatásokat. Mert ki van tapasztalva, mert ismerik.

Én egyébként be vagyok sz*rva a covidtól is, de attól is, hogy az oltástól lesz bajom 😂

2021. szept. 11. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt azért, amit a kérdező is leírt, másrészt a sok ellentmondéás miatt amit a covid-cirkusz alatt csináltak. Ez hiteltelenné tette az egészet és azt a benyomást kelti, hogy itt valami nagyon nincs rendben és nem lehet hinni a politikusoknak, mert valószínűleg más a valódi céljuk.

Ezen kívül pedig azért, mert zsarolnak. Azt pedig megtanultam az életben, hogy ha engedsz egy zsarolásnak, akkor annak csak még durvább zsarolás lesz a folytatása, tehát nem hagyom magam.

Nem tudom, hogy a vakcinák jók-e vagy rosszak, sokat hallani pro és kontra is, mint ahogy a covidról is. Az információk mindkét oldalon túlzók, szenzációhajhászok és hiteltelenek, így aztán maradok a kivárásnál.

2021. szept. 11. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
A feleségem átesett rajta én nem lettem beteg úgy, hogy együtt voltunk végig. Ezek után teljesen felesleges lenne még oltakozni is.
2021. szept. 11. 20:59
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Sokszor voltam influenzás, kicsit megviselt, de sosem voltam nagyon beteg tőle. Amikor azonban egyszer beoltattam magam influenza ellen, akkor nagyon beteg voltam. Ezek után nem hiszek az oltásokban.
2021. szept. 11. 21:01
 7/16 anonim ***** válasza:
58%

Félek az injekció esetleges következményeitől.

Beteg vagyok, eddig még a covidot nem kaptam el. Igen, eszembe jutott már, hogy talán kellene az oltás, de attól tartok, hogy a betegségem rosszabb lesz az oltás miatt.

2021. szept. 11. 21:11
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
A statisztikákat kielemezve matematikailag arra jutottam, hogy az én esetemben nagyobb az esélye egy oltási szövődménynek, mint a covidban való súlyos megbetegedésnek.
2021. szept. 11. 21:15
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Azért, mert a tudomány számtalan esetben rossz emberek irányítása alá került, és a tudósok úgy fejlesztettek ki különböző technológiákat, hogy előre fogalmuk sem amire később azt felhasználták!

Jelenleg meg éppen azon ügyködnek, hogy az embereket totálisan ellenőrizni lehessen, a terrorizmusra hivatkozva.

"Jelenleg elsősorban a megfigyelési technikák, például az arcfelismerés, a távoli azonosítás módszerei kerülnek ki a Szilícium-völgy boszorkánykonyháiból, ami elsősorban a 2001. szeptember 11-ei New York-i terrortámadást követő biztonsági intézkedésekkel függ össze" forrás:napi.hu

Ezek az új technológiák állnak a mostani un. védőoltások mögött is, melyek se nem védenek, se nem akadályozzák meg a súlyos megbetegedéseket, cserébe viszont olyan anyagokat fecskendeznek be, amikről szinte alig tudunk valamit, és súlyos szövődményeket okozhat.

[link]

2021. szept. 12. 07:36
 10/16 anonim ***** válasza:
26%

1. Laposföldes gődénybirka vagyok, nem érdekelnek a tények

2. Nem érdekel, hogy beteg leszek-e, kórházba kerülök-e, gépre kerülők-e

3. Nem érdekel ha a ismerőseimet, családomat megfertőzöm és esetleg ezzel a halálukat okozom

4. Szeretném ha minél tovább elhúzodna a járvány és még több veszélyes mutáció alakulna ki

5. Szeretném, hogy továbbra is túlterhelt maradjon az egészségügy és emiatt még több ember meghaljon

6. Nem szeretném, hogy bilgéc becsippezzen

7. Egoista barom vagyok, senkiért sem tartozom felősséggel

2021. szept. 12. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!