Mit gondoltok Sucharit Bhakdi oltásokról szóló videójáról? Mi lesz,ha igaza van? Így már mernétek oltatni,többször is?
9,"Te viszont csak az ilyen videókig jutottál. :("
Ezt benézted,kisöcsi,mert nem.
Amúgy sorolhatod,mi van bennük és miért és hogyan hat az emberi szervezetre hosszú távon,okoska?
"aki phd-s professzor és nem áll be a pfizer reklám mögé"
Azok a videók amiket te nézel, ezeknek a "híres professzoroknak" csupán egy elenyésző töredéke. A többi 99,99%-uk meg be van oltva, mert nem butus. Furcsa, az én egyetemi professzoraim csak röhögnek az ilyeneken. :) Mind elismert kutató ember.
"és miért és hogyan hat az emberi szervezetre hosszú távon"
Miért, a Hepa oltások hogy hatnak? Vagy a HPV oltások? :) Ja bocs, már én is ezerszer bele haltam ezekbe, mióta be vagyok oltva. :O Semmi olyan anyag nincs benne, ami 10 év múltán is hatást fejtene ki a te szervezetedre.
Ez olyasféle babona, minthogy az oltástól meddő leszel. Hát én több anyukáról is hallottam, aki bevan oltva és mégis teherbe esett, valamint egészséges gyermeknek adott életet.
13,ezt mondd annak,akik meghaltak a vakcináidtól.
Ja,bocs,te kielemezted 20 évre az összeseset.Elnézést,gyk prof. úr!
Ne haragudj,de nem fogok leállni vitatkozni a hozzád hasonló kis érv nélküli provokátorokkal.Viszlát.
Egyszerű arányosság. :) A mi egyetemünkön talán nincs is prof, aki ne oltatta volna be magát. Az orvosaim közül is mindenki megkapta már, egy orvost kivéve akit ismerek. De neki 40 év praxis után volt is már egy pár rendőrségi ügye betegveszélyeztetés miatt.
Ha ezt az arányt ráhúzom az ismerőseim tapasztalatára, világosan kirajzolódik, hogy a konteókban hívő "professzorokból" csak annyi van, amennyitől a neten videót látsz. Az meg kb 0.01%. :)
16,"Egyszerű arányosság".
Te is egyszerű vagy,mint egy faék. :)
15
Minden vakcinának és gyógyszernek van mellékhatása, akár halál is. A HPV oltásnak például tüdőembólia, amibe bele is halhatnak, vagy különböző autoimmun betegségek, amik örök életükre velük maradnak.
Ennek az esélye azonban elenyésző. Nálunk anno mindenki beoltatta magát, egyik ismerősömnek sem lett smemi baja tőle. :) Ahogy a korona oltástól sem.
Amúgy csak egy kérdésem van még,a Sucharit és hozzá hasonlók mit nyernek "konteósként"...és mit nyer a pfizer,moderna,stb. cég?
Már azt is megtudtam itt a gyk-n,hogy a pfizer teljesen ingyen és bérmentve dolgozik,a c,d vitamin gyártók pedig ki akarnak rabolni minket. :)
20
Nem két nap alatt dobták össze. Az mRNS technológiával már régebb óta foglalkoztak (kb 15-20 éve), valamint vakcináink is voltak más covid vírustörzsek ellen. Így már könnyű volt "összecsapni". :)
Ja és megsúgom, már legalább 5 milliárd (MILLIÁRD) oltást beadtak szerte a világon. Ebből aki mindkettőt megkapta, 2.5 milliárd ember. Mégsem látom hogy tucatjával halnának meg az emberek, esnének össze az utcán, halomban állnának a hullák a temetőkben. Ellenben látok csonka családokat covid halálozás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!