Én meg sokat vagyok a napon, és igazi gyümölcsöket eszek. Így vitamin se kell, meg oltás se, senkit nem támogatok. Amúgy meg az oltástól sem lesz senki halhatatlan, max másba hal bele.
2021. szept. 4. 22:16
12/20 anonim válasza:
Tehát az oltással nem járulok hozzá a gyógyszercégek profitjához.A pfizer is véletlenül hízik.
Ma is tanultam valamit. :)
2021. szept. 4. 22:26
13/20 anonim válasza:
Tehát aki oltott, az nem is szedhet vitaminokat, ugye?
A C és D vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Nem csak a koronavírus, más betegségek ellen is hasznosak.
Az a gyártó (magyar cég), amelytől én a vitaminokat veszem, nem gyárt gyógyszereket. Amióta rendszeresen szedek D vitamint, sokkal ritkábban, rövidebb ideig és enyhébb tünetekkel vagyok beteg, mint azelőtt (ugyanez igaz a családtagjaimra). Ezért nem is kell egy megfázás esetén gyógyszereket szednünk, így inkább csökkentjük a gyógyszercégek profitját, nem növeljük. Nekünk is jobban megéri, anyagilag is.
2021. szept. 5. 08:37
14/20 anonim válasza:
Oltás nem, de immunerősítés igen. Nem gyógyszerekkel, hanem természetes vitaminokkal, szaunázással, stb. Eddig semmi bajom nem volt, ellentétben a rettegő oltakozó ismerőseimmel.
2021. szept. 5. 11:34
15/20 anonim válasza:
Egyire sincs szükségem. Nagyon erős szervezetem van, mert minden nap több órát sportolok.
2021. szept. 5. 12:48
16/20 anonim válasza:
Egyik sem ,nem vagyok hópihe...
2021. szept. 5. 17:32
17/20 anonim válasza:
Oltásra csak a tápos kis nyomitumosaknak van szükségük...meg fidiótáknak. :)
2021. szept. 5. 17:41
18/20 anonim válasza:
Nem oltattam, és vitamint se szedek. Változatos egészséges étkezés, mozgás. Zöldségek gyümölcsök,olajok magvak sokkal komplexebben tartalmazzák a vitaminokat, és még sok száz más összetevőt. A vitaminok, meg max pár összetevőt tartalmaznak. Ez a vitamin őrület is mostanában tart. Vitamint annak kell akinek felszívódási zavara van az adott anyagokra. De oltattam, mostanában olyanra ami nem kötelező. Pl tetanusz amit 10 évenként érdemes beadatni. a merevgörcs ellen nem véd a vitamin, és a makk egészség se. a szájzár beállta után, jön a végtag bénulás a tüdő bénulása, és a halál garantált, nincs gyógyulás mint a covidból. Szóval sok jó , és hasznos védőoltás van, amit be is adattam, de a covid elleni vakcina bűzlik.
2021. szept. 5. 19:56
19/20 anonim válasza:
Inkabb a sajat immunrendszerem erositem mint ilyen ketes oltasokat adassak be indokolatlanul.. de szerintem vitamin se kell ha normalisan taplalkozik meg sportol az ember..
2021. szept. 6. 21:06
20/20 anonim válasza:
Alapból ha valaki olajos magvaktól kezdve zsenge spárgával tálalt sovany húsokat eszik, céklával, káposztával, mindezt egy keves banán-alma-kivi esetleg kis szőlővel kombóval zárja kb semmien vitaminra nincs pluszba szűksége pluszba. Vagy elkapja vagy nem a covid.
A D vitamin covid elleni hatásosságáról megoszlik még a kutatók vélemenye is, én inkább szedem. Egy jó multivitamin tartalmaz kb mindent, nem fáj az az 5 ropi. Nekem.
Ezek mellett oltattam 8s, kerlek ne pontozzoatok le ezért, ideggyenge vagyok, nem viselném el és vágdosni kezdeném magam! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!