Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam az új delta...

Elkaphattam az új delta covidot 32 hetes terhesen, oltottan?

Figyelt kérdés

Eléggé meg vagyok ijedve. Rokonomék külföldön voltak,rá pár napra találkoztunk. Mint kiderült, betegek lettek ők is , férjemmel egyszerre jöttek elő kb a tüneteik. Nekem 2 nappal később,de nagyon rosszul érzem magam.

Tüneteim:

-hidegràzàs

- hőhullámok

- torokfájás

- tüsszögés

-orrfolyas, dugulas váltva

- szem mögötti fájdalom

-kohoges, éjszaka többször arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt,fulladok

- fülzúgás ( ami tavaly mikor covidot gyanitottunk szintén erős volt, 3 hónapig fennállt, S most újra visszatért)

-durva fejfájás,nem hat a gyógyszer

-gyengeseg, levertség

Mit kéne tennem most? Valakinek vannak hasonló tünetei?

2021. aug. 29. 20:07
1 2 3
 11/21 krwkco ***** válasza:

"Köze nincs a véleményeteknek a kérdéshez."

Én mások állításaira reagáltam, amik legalább annyira távol voltak a kérdéstől, mint az én válaszaim.

2021. aug. 29. 23:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért. Te 2 oltás mellett terhes maradtál?

Én januárban kaptam mindkettőt. Egészséges terhesség után, 3 éves a fiam, most 2 hét alatt elvetéltem. A vakcinát okolom...

2021. aug. 29. 23:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen,az ég világon semmi bajom nem volt egyik oltás után sem, mint a kismamàk tobbsegènek. Volt vetèlèsem nekem is évekkel ezelőtt,sajnos gyakori. Sajnálom a vesztesèged!
2021. aug. 30. 00:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze elkaphatod mível egyetlen oltást sem 100% és alapvetően attól véd hogy ne kerülj kórházba! (Persze a cél hogy egyáltalán ne kapd el). Amiket leírsz lehet allergiától is! Nekem az allergiától mindig van hőhullámom , fulladok-köhögök és volt hogy hőemelkedésem is lett. A vakcinák biztonságosak , nyilván mint minden gyógyszernek ennek is vannak mellékhatásai.. de abba nyilván nem hal meg senki.. (kar fájdalom , láz , gyengeség stb )…
2021. aug. 30. 10:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok allergiás, meg rokonomèknak, férjemnek is szinte ugyan ezek a tünetei. Remélem átmegy gyorsan már rajtam, mert durván az ágyba kényszerített.
2021. aug. 30. 10:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom , jobbulást! #14 vtam
2021. aug. 30. 10:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,kedves utolsó!
2021. aug. 30. 11:19
 18/21 anonim válasza:
Tesztet csináltattál? :(
2021. aug. 30. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem,bekaptál egy oltásnak nevezett mérget,te szerencsétlen.

Így jártál.

2021. szept. 1. 22:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, már semmi bajom! :)
2021. szept. 2. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!