Kaptam 2db. Pfizer oltást, kb 4 hónapja, van esély rá hogy elkapom a vírust?
Elsején utazom ki Közép Amerikába El Salvadorba, meglátogatni egy régi barátomat 12 napra, már olyan rég beszéljük ezt az utat, öcsém valami torokgyuszis köhögős valamit elkapott, mi van ha a vírus tüneteinek egy töredéke.. Magától a vírustól nem tartok, csak mi van ha emiatt nem utazhatok el, nem akarok már pcr tesztre költeni, Párisban szállok át illetve Mexico-ban, mindkét helyre elég a védettségi igazolvány amit kaptam.
Kicsit attól tartok, mi van ha elkapok valamit, és emiatt nem engednek tovább valahol, még ha csak egy megfázás is..
Mindenki maradjon meg az elsö gondolatánál - mondja egy közmondás.
Tehát utazz el és érezd jól magad. Ne emésszed magad, kikapcsolódni mész ! Föleg ne olyannal foglalkozzál, amiröl fogalmd sincsen, mert csak hülyeségek fognak járni az agyadban.
Szerintem te nyugodtan utazzál, ahogy a KLM-nél mondták neked - nálad lesznek a szükséges okmányok / papírok és akkor semmi félnivalód ne legyen.
Jó utat ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!