Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kaptam 2db. Pfizer oltást, kb...

Kaptam 2db. Pfizer oltást, kb 4 hónapja, van esély rá hogy elkapom a vírust?

Figyelt kérdés

Elsején utazom ki Közép Amerikába El Salvadorba, meglátogatni egy régi barátomat 12 napra, már olyan rég beszéljük ezt az utat, öcsém valami torokgyuszis köhögős valamit elkapott, mi van ha a vírus tüneteinek egy töredéke.. Magától a vírustól nem tartok, csak mi van ha emiatt nem utazhatok el, nem akarok már pcr tesztre költeni, Párisban szállok át illetve Mexico-ban, mindkét helyre elég a védettségi igazolvány amit kaptam.

Kicsit attól tartok, mi van ha elkapok valamit, és emiatt nem engednek tovább valahol, még ha csak egy megfázás is..

2021. aug. 28. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Mindenki maradjon meg az elsö gondolatánál - mondja egy közmondás.

Tehát utazz el és érezd jól magad. Ne emésszed magad, kikapcsolódni mész ! Föleg ne olyannal foglalkozzál, amiröl fogalmd sincsen, mert csak hülyeségek fognak járni az agyadban.

Szerintem te nyugodtan utazzál, ahogy a KLM-nél mondták neked - nálad lesznek a szükséges okmányok / papírok és akkor semmi félnivalód ne legyen.

Jó utat ! :-)

2021. aug. 29. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a bátorító mondatokat, így teszek! (:
2021. aug. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!