Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges ilyen mellékhatás...

Lehetséges ilyen mellékhatás pfizertől?

Figyelt kérdés

3. oltásként kaptam.

1 órával az oltás után elkezdett fájni a csuklóm, 1 nappal utána az oltás helye, bedagadt a nyirokcsomóm és marha fáradt voltam. Kb ez 3 napig tartott.

1 hét múlva megint elkezdett fájni a karom bő 1 hétig (alkar + oltás helye), illetve kb nem múlú fáradtság van rajtam.

(Eddig mindig 1 körül mentem aludni, most tegnap is pl fél 8).

2021. aug. 25. 09:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*múló
2021. aug. 25. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen
2021. aug. 25. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a haziorvosodat kérdezd erről, talán, de csak talán (irónia) kompetensebb, mint mi 🤣
2021. aug. 25. 09:32
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Örülj, hogy ennyivel megúsztad. Nézd meg a facebookon a Pfizerrel oltottak csoportját, hogy milyen borzalmas, nem múló mellékhatásokról írnak tömegével.
2021. aug. 25. 09:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Inkább az érdekel, hogy tapasztalta e valaki ennyi ideig a karfájást, illetve az erős fáradtságot.

Az oltást követő 2-3 napban nem lepett meg, de 3 héttel utána már igen.

2021. aug. 25. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon sokan tapasztalták ezt, köztük én is és több hónap után sem múlik el. Szintén Pfizer. Iszonyatosan fáj a karom, hullának érzem magam, az oltás óta. Az orvos meg közölte velem, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni, az oltás okozza és nem tudják, mitől, vagy mit kezdjenek vele. Én nagyon megbántam, hogy beadattam magamnak ezt a mérget.
2021. aug. 25. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
12%
Táposak vagytok. Nekem semmit nem csinált a karommal, és csak 1. nap este feküdtem korábban.
2021. aug. 25. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
#7 Szuper, hogy neked semmi bajod tőle. Íhatnám, hogy maradjon is így, de inkább azt kívánom, a következő oltásodnál éld át, amit én átélek. Akkor talán több empátiád és több eszed lesz.
2021. aug. 25. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
8%

8-as

Ugyan már, mint az óvodások. Az emberek 95% vagy dagadt vagy magas vérnyomásos, cukros, meg úgy általában nem egészséges és erről vastagon tehet nagy részük. Nem csodálkozom, ha a mellékhatások is jobban megtalálják. Az 5%-ot meg kevésbé. Empátia vagy nem empátia.

2021. aug. 25. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
#9 Nekem semmilyen betegségem nem volt, se túlsúly, se semmi más, teljesen egészséges voltam. Most meg testileg roncs vagyok. Az egy dolog, hogy neked van egy elképzelésed, az meg egy másik, hogy a valóság mást mutat. Köpjél fel és állj alá!
2021. aug. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!