Pfizer mikor ürül ki a szervezetből? szarul vagyok tőle
Ezt nem tudja senki, a vakcinák teljesen kisérleti jellegűek.
Mindenki saját felelősségre ment el, és sajnos nagyon sokan szenvednek ezen döntéseik miatt. Rendgeteg mellékhatást lehet olvasni és többségük nagyon hasonló, és ,ég milyen sok van akikről nem tudni....
Egyszer csak megtanuljuk nem elhinni amit a TV mond.
Nem a tesztalanyok száma a lényeg, hanem a tesztelési fázis ideje, mellékhatások stb felmérése. Részletes lebontásban, egyenesen a Pfizertől:
#13-asként mindig meglep miket képesek lepontozni az emberek..
Nade,
#14. Nos nem vitatom, hogy a mellékhatások kimutatására normál esetben nincs több idő áll rendelkezésére, de kérdés az, hogy normál esetben mennyire múlik ezen az oltás tesztelésének gyorsasága.
Ez az eset azért más, mert nem a fejlesztő fizette nagyrészt a fejlesztést, így a tesztalanyokat se, azaz sokkal gyorsabban tudták toborozni az embereket és kiértékelni az eredményeket és elsőbbséget kapott engedélyeztetési eljárásban, valamint a gyártás is segítve volt. Az USA-ban, 2020 dec.4-én adták be az első éles oltást és május 5-én volt az első teszt, szóval eltelt pár hónap már akkor is.
Szóval most azt mondod, hogy 10-12 évig várnál, mert az oltás mellékhatását nem tudod és akkor majd beadod, ha jó? OK, csakhogy a vírus viszont nem vár és ki tudja milyen mellékhatásai lesznek ugyanazon a távon.., mivel erről a vírusról kevesebb info van ilyen téren, mint a többiről..
#19: érdekes, akkor hogy lehet, hogy tömegesen szenvednek utána vérnyomásproblémával, autoimmun panaszokkal, vérrög, trombózis, gyulladás, amit akarsz...
Az oltásban ugyanúgy ott a tüskefehérje (vagy a szervezet állitja elő mRNS alapján), ami elvileg az elcseszett immunreakciót okozza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!