Ha véletlenül beleittam egy biszexuális embernek a poharába, akkor lehetek-e HIV-es?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem mert a srác híresen aktív szexuális életet él miközben a védekezés mondjuk úgy, hogy nem az erőssége2021. aug. 12. 20:08
2/22 anonim válasza:
Jajj, ez a kérdés...
HIV nemi úton terjed, úgyhogy hacsak a pohár nem a srác nemi szervénél járt előtte, igen csekély esélyű.
Amúgy a HIV, AIDS heteró embereknél is terjed ám, nem kell hozzá melegnek vagy egyéb nemiségűnek lenni, így, bárki pohara után kaphatsz egy ilyen szívrohamot :D
3/22 anonim válasza:
Ilyen hülyékre mint te nem veszélyes, ne izgulj.
5/22 anonim válasza:
Ú, én együtt voltam egyszer egy biszexuálissal... Megyek, csináltatok egy tesztet...
7/22 anonim válasza:
Biszexuális leszel te is, legalábbis a fidesz szerint bizonyosan.
8/22 anonim válasza:
Én egy meleg srac mellett álltam a buszon de nem lettem meleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!