Változott a Covid tesztnél a mintavétel módja?
Még ősszel és télen volt néhány Covid tesztem, többnyire antigén tesztek orrgaratból. Utáltam az egészet, fájt, ijesztő érzés volt, össze-vissza könnyeztem tőle.
Viszont most nyáron is kellett utazás miatt többször tesztet csináltatnom, de minden alkalommal éppen csak megtörölgették az orromat a pálcával. Semmi kellemetlenség nem volt.
Általánosságban változott a tesztelés módja? Vagy csak szerencsém volt? Mik a tapasztalatok?
1-es: köszi hogy leírtad a tapasztalatodat. Lehet hogy tényleg csak rutinosabbak lettek.
2-es: természetesen be vagyok, oltva orosz vakcinával. Csak ugye az unióban ez olyan, mintha nem lenne oltásom. Ezért a sok teszt (+munkahelyemen is szoktak tesztelni).
#2! Képzeld, nálunk az oltottakat is tesztelik, mert vannak még normális emberek, akiknek eljut az agyukig, hogy nem az oltatlanság fertőz, hanem a fertőzöttség. Fertőzött pedig oltással is lehetsz, csak szólok.Amúgy meg baromira nem értem, miért nem bírjátok ki oltáskampány nélkül. Az volt a kérdés, hogy oltasson-e??? Szövegértés!
4-es
Szóval azért túrják a mi orrunkat (is) folyamatosan, mert egyesek nem méltóztatik beoltatni magukat és megjárhatják, ha elkapják? Nem az én problémám!
Valószínűleg az egész tesztelés meg fog változni, mivel az egész semmit sem ért!
A PCR teszteket vissza vonják, mert alkalmatlan a differenciált tesztelésre, és kvázi egy coca cóla cseppentéssel is pozitív tesztet lehetett produkálni!
Amerikában egyébként már vissza is vonták a PCR teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!