Van olyan aki a pfizer után sinopharmot kapott második oltásként? Vagy így szeretné?
A házi orvosom azt javasolta ne adassak második pfizert, mert nagyon rossz mellékhatásaim voltak. Azt javasolta adassam be a sinopharmot 2.-ként.
Biztos vagyok benne, hogy pfizert nem adatok, de a sinopharmtól is félek.
Egy cikket olvastam erről, amiben az állt, hogy egy szerb férfit véletlenül oltottak így és nincs jól ezután.
Kezd elegem lenni ebből az egészből.
Napi szinten sírok.
Úgy érzem nem kell nekem semmilyen második.
Csak közben pedagógusként szeretnék jövőre dolgozni, félek kötelező lesz. Félek ettől a vacaktól is, hogy elkapom a vírust. Hiszen ha a pfizerre olyan rosszul reagáltam, ahogy, akkor a vírus nem tudom mit váltana ki belőlem.
A házi orvos azt mondta nyugodtan adassak sinopharmot, de én már teljesen elvagyok bizonytalanodva!:(((((((
23 éves lány vagyok egyébként.
Féltem az életemet.
Nagyon-nagyon rosszul voltam az első után.
A pfizer elvileg nem javasolja a keverést.
Köszönöm, ha valaki válaszolt, hogy hallott -e ilyenről vagy járt -e valaki így??!!
Vagy aki pfizer első oltást megkapta és nem kaphat másodikat belőle neki mit javasoltak, mit tervez...?
Köszönöm előre is a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!