Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hmm érdekes érdekes.... vagy nem?

Hmm érdekes érdekes.... vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy magánvélemény margójára ...

Az oltatlan emberek gyakran megkapják, hogy felelőtlenek, mivel nem oltatják magukat!!!

Nos, nézzük meg, mit is jelent a felelős gondolkodás oltott emberként!

A buli ott kezdődött, hogy úgy döntöttél: beoltatod magad.

- Tetted ezt a propaganda hatására, amit politikusok folytattak, illetve Magyarországon egy állatorvos "szakértő", Ausztriában az akkori egészségügyi miniszter -aki egy sima középiskolai tanár-, valamint Németországban a kancellár, aki még sehol sem dolgozott, nem csinált semmit.

- Tetted ezt annak ellenére, hogy egyetlen virológus sem javasolta ... kivéve a tisztifőorvost, aki valódi járványt pontosan ugyanúgy csak tévében látott, mint ahogyan te.

- Tetted ezt annak ellenére, hogy a vakcina egy éve még nem is létezett, és azt senkin nem tesztelték, (érdemben nem is tudták) ... hosszú távon pedig pláne nem!

- Miután az elhatározás megvolt, elmentél egy oltópontra, ahol közölték, hogy megkaphatod a várva várt mannát, DE alá kell írnod, hogy minden felelősséget átvállalsz magadra, akármi történik!

Sokadik, nagyon felelős! döntésként ezt is megtetted....

Aláírtad, és minden felelősséget vállaltál, holott ezt sem a vakcina gyártója, sem az állam, sem a beadó orvos nem tette meg!

Te viszont megtetted!

Felelős, átgondolt döntés ... habár még egy mosógépet sem veszel meg garancia nélkül, nem igaz??? 🤔

De beléd azt tolnak amit csak akarnak. ... Minden garancia nélkül!

- Na miután ez is megvolt, és megkaptad a vakcinát, - és nem mellesleg már eddig is tisztában voltál azzal, (hiszen az "alkotók" /is/ nem egyszer közölték) hogy a "védőoltás" ellenére ugyanúgy fertőzhetsz, (és fertőződhetsz) mint akárki más - fogod magad, és nekimész a nagyvilágnak.

És ezek után nekem magyarázol arról, hogy mi a felelős gondolkodás!!!!

Mesélj még kérlek...

/Ismeretlen szerző/

2021. aug. 5. 22:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

"ti fogjátok kisegiteni a magyar szakember hiányt"

Ezzel azt akarod mondani, hogy még nagyobb lesz a szakemberhiány amiatt, hogy a munkáltató kötelezheti a munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat?

2021. okt. 31. 12:00
 42/47 anonim ***** válasza:
64%

39: A helyesírás nem feltétlenül tükrözi az intelligenciaszintet, sem a képzettséget. Nem egy diplomás és emellett rendkívül okos embert ismerek, akinek gondjai vannak a helyesírással. Szerencsére már létezik a spellcheck, így ez ma már nem jelent túl nagy gondot :)

[link]

2021. okt. 31. 12:01
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

""A helyesírás nem feltétlenül tükrözi az intelligenciaszintet, sem a képzettséget."

Nem is írtam semmi olyasmit.

A helyesírás csak egy példa volt (amit a hozzászólása ihletett, az igaz). Csak azt akartam mondani vele, hogy nem lenne olyan tragikus, ha oltottság szempontjából is "két világ lenne", hiszen más szempontokból is két világ van már rég:

- a gyermeket nevelők világa meg a gyermeket nem nevelők világa

- a dohányzók világa meg a nem dohányzók világa

- a városiak világa meg a vidékiek világa

- a diplomások világa meg a nem diplomások világa

- a szakképzettek világa meg a nem szakképzettek világa

- a szemüvegesek/kontaktlencsések világa meg a nem szemüvegesek/kontaktlencsések világa

- a kutyások meg a nem kutyások világa

- stb.

2021. okt. 31. 12:14
 44/47 anonim ***** válasza:
57%
Az oltott és oltatlan világ hátrányos helyzetett teremt a többi nem.
2021. okt. 31. 12:18
 45/47 anonim ***** válasza:

"Az oltott és oltatlan világ hátrányos helyzetett teremt a többi nem."

De az is csak bizonyos szempontokból, más szempontokból meg nem.

2021. okt. 31. 12:24
 46/47 anonim ***** válasza:
42%

Rossz a megközelítés. Azért oltattam be magam, mert Pillás Jucival, Körmös Arankával, Gyárimunkás Mihállyal és Targoncás Pistával ellentétben tanultam immunológiát, bár hozzáteszem, hogy a járvánnyal és vakcinációval járó alapvető ismereteket már egy közepesen sz@r középiskolai biológián is megtanították, már annak, aki figyelt és nem a hátsóját vakarta, vagy épp lakkozta a körmét. Eü dolgozóként eldönthettem, hogy megbízom-e a saját végzettségemben, vagy leköpöm saját magam, eldönthettem, hogy akarok-e ebben a számban dolgozni (5 év egyetem - fogorvosi szak és 3 év szakvizsga), vagy dobjam el azért, mert Pillás Jutka szerint autizmust okoz, vagy mert Kasszás Aranka szerint tömegesen ki akarnak végezni mindenkit.

Ha megmaradunk a realitások talaján: a KÖTELEZŐ védőoltásoknak olyan fantasztikus dolgokat köszönhetünk, mint a fekete himlő eltűntetése a Föld színéről, hogy egy példát mondjak csak a számtalan közül. Ha azokban az időkben is ilyen gyorsan terjedtek volna a dezinformációk és egyéb konteók, akkor nem csak a koronavírustól rettegnénk.

Ettől függetlenül nekem mindegy ki mit csinál, de azt gondolom, hogy ha valaki nem akar hinni a medicinának (amihez minden joga megvan!), akkor játszon az illető fair playt: legyen mindenkinek az iratai között egy nyilatkozat, hogy akarja-e, hogy magasan képzett egészségügyi szakember dolgozzon az ő egészségén. Igen vagy nem. Ha utóbbi, akkor viszont ne csodálkozzon, ha az út szélén hagyják egy gázolás után, vagy szívroham gyanújával nem viszi el a mentő, hanem hagyja otthon agonizálni. Ez így nagyon kényelmes, hogy ami nekem nem tetszik, azt elutasítom, de ha helyzet van, akkor álljon minden orvos vigyázzba.

Egy még érdekesebb észrevétel: a székemben megfordult már egy pár oltásellenes, de valahogy érzéstelenítő injekciót mégis mind kért. Miért? Honnan tudjátok abban mi van? Honnan tudjátok én mit adok be?

2022. márc. 7. 11:46
 47/47 anonim ***** válasza:
55%

tipikus facebookról ctrl+c és ide ctrl+v szöveg :D de sok ilyen van.

"DE alá kell írnod, hogy minden felelősséget átvállalsz magadra": ismerősök, akik beoltatták magukat azt mondták nincs ilyen nyilatkozat, ezt az ellenesek találták ki, láttam a mswordben szerkesztett és kinyomtatott majd lefényképezett papírt fb-n :D annyit kellet kitölteni hogy milyen betegségei vannak, milyen gyógyszert szed stb.

én a járvány kezdete óta fenntartásokkal kezeltem mind az oltás ellenes mind az oltás párti véleményeket, híreket. nem mondom hogy soha meg azt se hogy tuti fogok oltatni, egyelőre tartózkodok.

annyit hozzátennék hogy akárhány ismerősöm akik oltott, mind megbánták vagy jelenleg ha visszacsinálhatnák nem oltatnák be magukat. lehet védve voltak

de mellékhatásokról panaszkodnak. mindenki döntse el hogy vállalja-e vagy nem.

az utolsó kommenthez hozzátenném hogy az érzéstelenítőt szerintem ne keverjük az oltással. nem vagyok a gyerekkorban kötelező oltások ellenes, de tegyük hozzá hogy régen a dolgok arról szóltak hogy működjön, jó legyen; ma pedig arról szól hogy mennyi pénzt hoz a konyhára.

2022. máj. 21. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!