Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem tudok időpontot...

Miért nem tudok időpontot foglalni az oltásra? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, még egy oltást sem kaptam meg, ezért regisztrálni szerettem volna az eeszt oldalán, viszont azt írja a rendszer, hogy nem vagyok rá jogosult (egy barátomtól segítséget is kértem, mindent úgy csináltam, ahogy írta, mégsem jó valami)

Valaki tudna segíteni?

2021. aug. 2. 08:11
 1/5 krwkco ***** válasza:

Csak általában tudom mondani, hogy ha sikerül a regisztráció akkor a regisztrációs oldal nem ad semmilyen visszajelzést. Ha csak a második kisérletre írta, hogy nem vagy jogosult, akkor lehet, hogy az első sikerült. 2-3 napba telik, mire átkerülnek az adatok a lenti oldalra és igennel válaszol.

[link]

2021. aug. 2. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet hogy ez van a dologban, pár napja a vakcinainfo.gov-on regisztráltam, de mivel a lekérdezésnél azt írta, hogy nem lett még felvéve a regisztrációm, megpróbáltam az eeszt-n és akkor írta ki, hogy nem vagyok jogusult
2021. aug. 2. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
18 év alatt szülői engedéllyel lehet csak.
2021. aug. 2. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
EZ EGY JEL
2021. aug. 3. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igaza volt az első válaszolónak, elsőre sikerült regisztrálnom, csak nem kaptam róla visszajelzést

Köszönöm a segítséget

2021. aug. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!