Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Anyukam 3 hete kapta meg a...

Anyukam 3 hete kapta meg a pfizer 2 oltasat aztan 5 nap eltelt elment egy hatmasszazsra azota olyan mintha nembirna felemelni az egyik karjat meg mintha egy csont fajna benne. Mi lehet vele? 50 eves

Figyelt kérdés
Megallapitotta orvos hogy valla begyulladt. De mivan ha trombozist kap hiaba szedett gyogyszert nem javul. Nagyon aggodok erte.
2021. aug. 1. 22:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet h annyira megnyomta a masszőr?
2021. aug. 1. 22:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lehet vele.
2021. aug. 1. 22:30
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos az életerős makk egészséges apám is így járt. Fizikai munkát végzett, ma árnyéka önmagának. És rengeteg embert tudnék mondani a környezetemben aki az oltás óta rosszul van.
2021. aug. 1. 22:40
 4/21 anonim ***** válasza:
71%
Én ugyan, csak a svédmasszást tanultam, de oltás után nem túl jó ötlet masszíroztatni. Mindegyik oltástól sűrűsödik a vér, trombózis veszély van, főleg aki hajlamos rá. Masszásnál meg alapból is sok folyadékot kell inni, ez az elsők között van amit megtanítanak. De lehet a masszőr, is durva volt. igyon nagyon sok folyadékot, mindenképp.
2021. aug. 1. 22:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Nemcsinalta durvan neki mondta. Felek tenyleg trombozist kap.
2021. aug. 1. 23:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor el kell menni még egyszer az orvoshoz és kérni rá kivizsgálást.
2021. aug. 1. 23:12
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
durva alatt azt is értem rosszul. Csontfájdalomról beszélsz, lehet izűletet is masszírozott, vagy megnyomott, amit nem szabad. Masszás után eleve ajánlott a folyadék. nem volt jó ötlet elmennie oltás után. igyon sok folyadékot, meg vegyen be aszpirint, szedje pár napig az vérhigító.
2021. aug. 1. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Igen, az Aspirin Protect 100 tabletta (vérhígító) pont erre lett kitalálva, hosszú ideig, akár egy hónapig is szedhető, és csak napi 1 tabletta kell.

Műtétek után is ajánlják a szedését.

2021. aug. 2. 05:06
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Ez van, ha a sok bírka elhisz mindent és magába nyomat mindenféle kísérleti szart.
2021. aug. 2. 08:24
 10/21 anonim ***** válasza:
41%

#3as, én apámmal is ugyan ez van.

És #9es igazad van,viszont ha nem nyomatnánk magunkba ezt a kísérleti szart,teljesen ki lennénk diszkriminálva.

2021. aug. 2. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!