A lázas beteg ember miért nem képes otthon maradni, főleg ha boltban dolgozik?
Figyelt kérdés
Ma a boltban az egyik pénztárosnő a vevők előtt mesélte a másiknak, hogy nincs jól, lázas és rázza a hideg. És így szolgálja ki a vevőket. Nem hiszem el, hogy másfél évi járványhelyzet után még mindig van ilyen. Most akkor menjek karanténba, mert mi van, ha covidos volt a nő?2021. júl. 31. 13:19
11/14 anonim válasza:
Szerencsére egyre inkább terjednek az önkiszolgáló kasszák, úgyhogy hamarosan teljesen megszűnhet a probléma, hogy felelőtlen kasszások emberek százait fertőzik szét miközben jól össze is tapogatják az élelmiszert.
Nem normális aki szerint rendben van, hogy valaki fertőző betegként beül egy pénztárba. Persze a főnök majd jól kirúgja, mert beteg, tehát a főnök olyan okos, hogy ahelyett, hogy pár napig nélkülözné a munkaerőt, inkább végleg elküldi. Logikus.
12/14 anonim válasza:
Jaj, hát milyen jó is lesz hogy egy csomó embernek megint nem lesz munkája.... Basszus. A többi vásárlótól szarj, ne a pénztárosoktól.
13/14 anonim válasza:
Ennyit a védekezésről a magyarok hozzáállásáról. Csak nátha? S miből gondolja? Teszteltetett? Nem! Erdekli embertársai biztonsága? Nem! Tobbek kozott az ilyenek miatt robbant be a 2ik 3ik hullám is. Az ilyenek nem viselnek maszkot es állnak bele a képedbe bárhol bármikor. Se felelossegvallalas se emberseg bennuk. Az oke h ő náthás már ha az, egy világjárvány kellős közepén elég nagy merészség ilyet kijelenteni. Én leszarom h az ilyen abban a hitben él h kirugjak de ha pont ilyen miatt hazaviszem a vírust/ ősszel kulonosen felbaxott ez!/ eloszor az őt rugom torkon, majd a főnökét is.S nem azért mert para van. Hanem az emberi mértéktelen felelőtlenség, h lecarjuk egymást! Ez bax fel. Üdv egy eüs!Egyébiránt más időkben is illik oda figyelni hogy ne betegítsük meg embertársunkat. Egészséges biztonságos munkahely feltételeit megteremteni törvényes kötelezettsége minden munkáltatónak.
14/14 anonim válasza:
Lehet sokan itt azt hiszik ez nem történik meg, h valakit betegség miatt tesznek lapátra de engem mar rúgtak ki ilyen miatt. Azóta egyszer volt h nem mentem be betegen, de csak azért mert kórházban kötöttem ki. Nem rossz ha van hol lakni és van mit enni, Munka nélkül pedig eleg nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!