Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hány órára kell menni második...

Hány órára kell menni második oltásra?

Figyelt kérdés

Hello, holnap lesz a második oltásom. Emlékszem is, hogy mondta a nő aki oltott, hogy jöhetek kicsivel korábban is, nem kell pontosan érkezni. De csak most tűnt fel, hogy csak nap van ott, óra:perc nincs is :D

Vagy az első oltáshoz kell igazítani? Aki volt már második oltáson az esetleg elmondhatná, köszi :)

2021. júl. 28. 10:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Kb akkor, mint az elsőn voltál, igen.
2021. júl. 28. 10:09
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanakkor amikor az elsőt kaptad, de mint mondta, előbb is mehetsz :)
2021. júl. 28. 10:09
 3/17 krwkco ***** válasza:
79%

Mindegy mikor mész.

Az a lényeg, hogy aznapra annyi oltást készítenek elő, amennyi embert várnak. Ezért általában nem fogadnak más napokra berendelt embereket. De ha napon belül sokan mennek egyszerre, az az oltóhelyet nem érdekli. Legfeljebb sorba állnak az oltandók.

2021. júl. 28. 10:16
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem elküldték telefonon. Szerintem menj akkor, mikor az előzőt kaptad, jól mondja 1-es és 2-es.
2021. júl. 28. 10:16
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elmenni.
2021. júl. 28. 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
A saját akasztásodra hány órára szeretnél menni?
2021. júl. 28. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Ajjaj, oltásellenes a láthatáron.

Szomszéd egy hete halt meg covidban, oltásellenes volt.

2021. júl. 28. 10:21
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

7 plusz 170 kiló 180/140 vérnyomással 36-os cukorral.

Egyébként 6 nem oltásellenes. Nem tűnt fel senkinek, hogy az ellenzők nagy része csak a covid oltást utasítja el?

Nem hallottam eddig nagyon bgc ellenzőkről, vagy tetanuszellenzőkről.

2021. júl. 28. 10:26
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :) Az oltás elleneseknek pedig üzenem, hogy mindenkinek a maga dolga eldönteni akar-e oltást vagy sem, én sem győzködlek titeket, hogy, jaj de hülyék vagytok mert nem kértek covid oltást :D
2021. júl. 28. 10:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Senki sem hülyézett, szíves joga eldönteni. Egyébként németeknél már büntetésen gondolkodnak, ha valaki nem jelenik meg a 2. időponton. (Mármint ha nem is mondja le)
2021. júl. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!