Más is tapasztalt a napokban intenzív orrfolyást, torokfájást, fejfájást, hőemelkedést?
Nekem fura a hangom, fáj a gégém, és olyan érzés, mintha valami bevonat lenne a nyálkahártyámon.
Sok volt a klímázás, a jéghideg dinnye, a jeges rumos kóla a Campus fesztiválon. Eszembe sem jutott a covid.
Ide is ugyan azt tudom csak írni...mégis hol hallottad ezt a hülyeséget? "Variáns"
Mert ha Kínában akkor csak úgy hiszem el.
Egy vírus olyan, mint egy meteor. Becsapódik van nagy bumm és ennyi, mint a dínóknál.
Sokkal inkább hiszem, hogy az időjárással van valami és ha azzal csinálnak valamit (nem tudom) akkor simán ráfogják, hogy te igenis a mutáns coronától haldokolsz.
(De nyugi amúgy semmilyen oltás nem véd meg szóval hiába 😏)
Sejtem, hogy korábban is voltál beteg. Pánikra semmi ok, a legtöbb embernek van megfelelő immunrendszere arra, hogy legyőzze a betegségeket.
Majd írj 1-2 hét múlva 😉
Az egyetlen oltás mellesleg amit beadatnék magamnak a covid láz eleje óta, csak és kizárólag a tüdőgyulladás elleni oltás.
Nemsokára a vakbélgyulladás és a vesekő is covid-gyanús tünet lesz.
Van vírus az 100%, de az a gond, hogy allergiát, a náthát, bármilyen vírusos/bakteriális fertőzést covidnak gondolnak először.
Régebb mindenki rengetegszer átesett ilyesmiken, de bármilyen tünetet halálonak vagy mások számára halálosnak vélünk.
Én is, ma elkezdett fájni a torkom és rettegek, mert a szüleimnél vagyok vendégségben, azelőtt pedig egy kisgyerekes családnál voltam, be vannak oltva de a gyerek állítólag hörghurutos.
Remélem a média teszi az egész belénkvert rettegést.
Nekem is hasonlóak a bajaim, + nyirokcsomoim bedagadva.
Elso reakció a dokinak tesztet csinalni... Ugyh most varnom kell az eredmenyre addig "karantenba" vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!