Oltásnak ez az eredménye?
Egy csomó súlyos mellékhatás nem a sinopharmnál alakult ki. Amúgy:
Nincs ebben semmi meglepő, az összes covid vakcina kapkodva lett kifejlesztve, így nem csoda hogy sorra jönnek elő nem várt szövődmények.
Én személy szerin pont ezért nem oltattam be magam.
De ugyanezt máshol is meglehet figyelni hogy mi történik a valamilyen fejlesztést kapkodva kell piacra dobni.
Élő példák erre a hajlítható telefonok, több nagyobb cég is megvásárolta a hajlítható kijelző technológiáját,
és mindegyik nagyobb cég elsőként akarta piacra dobni a saját hajlítható készülékét, ezét kapkodtak siettek.
Ebből kifolyólag kb az összes ilyen telefon idő előtt tönkrement/ meghibásodott, amit piacra dobtak.
"Ha jól értem a kutató azt mondja, hogy az a tévedés, hogy az a része a vírusnak amit használnának az immunizálásra az nem az ártalmatlan rész amivel csak megismertetik az immunrendszerünket hanem éppen az a része ami megbetegíti az embereket"
Bridle azt állítja, hogy
- a tüskefehérje toxikus
- a tüskefehérje nem marad az oltás környezetében az izomban, hanem nagy mennyiségben megjelenik és felhalmozódik különféle szervekben és az anyatejben, stb.
De azt ő sem állítja, hogy ez ugyanazt a betegséget váltja ki, mint amit egy teljes vírus okoz a szaporodóképességével, a sejtölő hatásával és az immunrendszer mozgósításával, ami aztán tönkreteszi a tüdönket (citokinvihar).
Az állításával kapcsolatban, hogy a tüskefehérjék mindenhova eljutnak és ráadásul nagy mennyiségben, olyan kutatási eredményeket használ, amit mások szerint félreértelmez.
Igaz, ez utóbbit is egy propagandaoldal mondja. De ez azért egy szinttel komolyabb és valóban idézi a tanulmányokat az érvei bizonyítékául. (A cáfolat linkje az 1-es hozzászólásban).
Ellentétben a kérdező által linkelt (NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM – A MAGYARSÁG EGYSÉGÉÉRT) nevű "forrással" vagy az egészet elindító szenzációhajhász riporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!